Сензационно ръководството на „Арда 1924“ обмисля да напусне efbet Лига, ако бъде отложен мачът с „Лудогорец“ през предстоящия уикенд, пише сайтът „Спортал“.

По-рано днес друга спортна медия – „Топ спорт“, съобщи, че срещата между „Арда 1924“ и „Лудогорец“ от четвъртия кръг на efbet Лига няма да се проведе в неделя.

Двубоят ще бъде преместен или отложен заради участието на разградчани в плейофа за Шампионска лига. По програма първия мач срещу Малмьо е на 18 август (сряда).

“Ако искат мачът ни с Лудогорец да бъде отложен, събираме Управителния съвет на „Арда“, за да обмисляме напускане на първенството. Ние не искаме този мач да бъде отложен”, твърди пред „Спортал“ оперативният шеф на „Арда 1924“ Петър Пешев.

“Факт е, че двубоят ни с ЦСКА - София преди две седмици бе отложен по наше желание, но тогава от БФС ни казаха, че срещата може да се отложи, само ако и вторият клуб е съгласен. Тогава колегите от “Българска армия”, които също имаха мач от евротурнирите, дадоха съгласие и срещата не се състоя. Сега ни казват, че вече е пуснато писмо от „Лудогорец“, което е прието от Професионалната футболна лига и БФС, тъй като мачовете от евротурнирите са с приоритет. Никой не ни е питал нас, а нашето желание е, че искаме този мач да се играе”, категоричен е Пешев.

Припомняме, че от началото на новия сезон на Първа лига възпитаниците на Николай Киров са изиграли само два мача - равен с "Ботев" във Враца и победа над "Левски" в столицата. Двубоят от втория кръг срещу ЦСКА на стадиона в Кърджали бе отложен.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/8/21 17:50

    Ще напуснете вие, шишарки! Единственото нещо което може да претендирате е “служебна победа”. Ако напуснете феновете на Арда ще ви изядат с кокалите берабер!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/8/21 18:12

    Това ли ще е формалното основание за да се оправдае оттеглената подкрепа от благодетеля на клуба? И нали Пешев беше оттеглил подкрепата си, какъв оперативен шеф е още? Никак не е спортменско-защо да не се даде шанс на Лудогорец за евротурнирите?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен12/8/21 14:54

      Оттеглил се е спонсорът, т.е. Пешев-баща, а не президентът на клуба Пешев-син.

      Изтриване
  3. Анонимен11/8/21 18:59

    Вие луди ли сте

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/8/21 19:00

    Edin put da sum suglasen s rukovodstvoto bravo da otStoiavat shte gi lumkame ludite sa izmoreni tova e nashia shans

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/8/21 19:11

    Решението на БФС вече е факт. Мачът е отложен !

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен11/8/21 21:05

    Кой е Пешев че да казва.Да беше се застъпил за Арда пред Стефан Пешев
    и Гайтански.Или така им отърва защото няма финанси за сезона на Арда.Футболистите и всички да не се хващат на тази въдица

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен11/8/21 21:56

    30 години чакахме да влезнем в първа лига сега зорлен ще напускаме
    При сценарий измислен от някои гробокопачи на Арда.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен11/8/21 21:57

    Колко удобно! Виновни ще бъдат Лудогорец, БФС, мафията и т.н., само не и тези, които се "оттеглиха" от Арда. Всъщност, по този начин няма да има виновни за приключването на проект "Арда". Кой ще спечели, ако Арда напусне ефбет лигата? Българският футбол? Футболната общественост в Кърджали? Самите играчи? Не мисля.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/8/21 22:02

    Хора вие луди ли сте.Не манипулирайте футболистите и феновете.Отложен голяма работа.Все
    ще го изиграем.Но ако Арда не е финансово обезпечен трябва повод за отказване от първа лига.Чу ли рожденнико

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен11/8/21 22:23

    Точно така..
    Лудогорец да идват с резервите нали имат дълга резервна скамейка..
    БФС да спре да се подиграва с всички отбори освен Лудогорец...

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен12/8/21 00:16

    mnogo qsno ne moje bfs za edni da e maika za drugi ma6teha

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.