Последните 24 часа ясно показаха, че вече сме в седмицата на големите лъжи в политиката, на голямото прецакване
в парламента и на големия среден пръст, който всички участници в това 46-о Народно събрание на 2 775 410 българи. Да, само на 42,19% от избирателите, защото само толкова гласуваха на 11 юли.

 

И вчера четвъртата резерва (след Антоанета Стефанова, Николай Василев и Петър Илиев) за кандидат-премиер от ИТН Пламен Николов не можа да измести Слави Трифонов от обществените теми. Видимо не е толкова интересен дори на политиците, от които зависи дали ще мине правителството в 46-ото Народно събрание.

По всичко личи, че избраният от Трифонов Николов явно е един от онези 5-10 хиляди души в България, които стават за премиери на България, но не е от първата „стотица“.

Всичко се върти около Слави Трифонов, втората тема е какви крошета си разменят Трифонов и Христо Иванов относно ДПС, и чак после обществото и политиците се занимават с качествата на Пламен Николов, и най-вече с гафа му за „Преспанския договор“.

 

Слави Трифонов вчера посочи Христо Иванов, че казва неистини. Съпредседателят на „Демократична България“ пък отговори, че от ИТН лъжат за искани постове.

Слави Трифонов: „Те не искаха да редят кабинет и изведнъж Христо Иванов излезе, без разговор, без предупреждение и чете декларация от парламента. И казва – аз предлагам. Нали нямаше да предлагаш? Като какъв ги предлагаш? Някой иска ли от теб да предлагаш нещо? Какъв точно стана и кога реши, че ще предлагаш? Като четвърта политическа сила? Излизаш пак на избори, печелиш ги и тогава предлагаш. Сега като какъв предлагаш? Ти предлагач ли си?! Какъв си?!

Христо Иванов: "Който твърди, че "Демократична България" е искала парчета от баницата, лъже. И лъже според собствените си примитивни представи за разпределяне на дялови участия във властта и партийни проекти“.

 

От последното 24-часово напъване на най-важните в 46-ото НС, както и на техните господари извън парламента, замирисва още повече на предсрочни парламентарни избори.

24rodopi.com

Снимка: pixabay.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/8/21 17:03

    Славии бил си наистина долнопробен шоумен и не ставаш за нищо кукловодите ти май много са ти повярвали

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.