Слави Трифонов или е голяма работа за българската политика, или е яко командван
. От кой - само той си знае, и може би Тошко Йорданов. ПГ на ИТН са в неведение. На депутатите от „Има такъв народ“ дори им е забранено да дават интервюто. Последното разкри вчера водещ на политическо предаване на една от протестърските телевизии.

Или Избирателят в Бг досега си е губел времето в търсене на месията на грешно място и сред грешни хора и сега нещата в родината ще потръгнат, или шоуменът ще направи още повече пари с шоу в политиката.

 

Странното в България продължава. Народът писа „Отличен“ на служебното правителство – 59% доверие. Слави Трифонов им лепна двойки – за нито един от служебните министри, определени от президента Румен Радев, няма място в подредения от лидера на ИТН кабинет с премиер Пламен Николов.

Което означава, че се задава супер правителство!

 

А най-голямата критика към това, което прави Слави Трифонов, екипът му и протестърските партии, идва не от Бойко Борисов и другите от ГЕРБ, а от тези, които бяха най-яростни противници на статуквото. От тези, които смело говореха и пишеха срещу Борисов и компания. От тези, които не се записаха в кандидатски листи за депутати, не искат да стават министри, зам.-министри и шефове на агенции. Те смятат така:

Румяна Ченалова:

Не познавам Пламен Николов - евентуалният ни министър председател. Знам само, че не е обществена личност. Не е репресиран от ГЕРБ и компания. Не е водил битки за правда или оцеляване. Явил се е на кастинг при Слави Трифонов, за да декларира желанието си да служи на БЪЛГАРИЯ.

Не на площадите. Не дори във фейсбук.

Ръководил офис на американска фирма за продажба на бански, очила и шнорхели.

Определено не е боец. Ясно е, че образованието му няма нищо общо с работата му.

Иска да помогне на БЪЛГАРИЯ, явявайки се на кастинг.

Слагам до него личностите от служебното правителство.

Сравнението с Кирил Петков, Асен Василев, Б. Рашков, Пеканов е невъзможно.

Тъжно ми е.

Гневно и решително....

 Григор Лилов, анализатор и разследващ журналист:

Нещо да ви прави впечатление?

Ами да! Всички предложения за кандидат-премиери са такива, че да не минат и да не получат одобрение!

Следователно изводът може да е един: Слави Трифонов и сценаристите му играят на политическия терен по чужд авторов сценарий и тайна режисура.

Васил Петев, анализатор, журналист, публицист:

Нека не се сърдят хората от Оня народ, ама ние от Нашия си народ, как да пуснем непознат в Българската банка за развитие, бе?! То познатите я ощавиха, кво остава за философ от Горна Оряховица?!

Защо закрихте Национална лотария?! Защо бе нещастници?! Сега можеше да си изберем премиер с търкане на картончета, а после Бахаров да му връчи мандат.

 Миролюба Бенатова, журналист:

Не знам дали бъркам, но от това кой се явява в защита на господина от Горна Оряховица, си правя повече изводи за него, отколкото от изявите му по тв.

Има някои изненади, но те също потвърждават правилото.

С по-малко думи: мисля, че е даден тон за подкрепа от високо място.

Обикновено оттам посочват и мишените.

 Боян Чуков, външнополитически анализатор:

Плaмeн Никoлoв иcкa дa рeвизирa Прecпaнcкия дoгoвoр, кoйтo e мeжду Гърция и Ceвeрнa Мaкeдoния!?!?! Гocпoди, cмили ce нaд Бългaрия!

Cпрaвкa: Прecпaнcкoтo cпoрaзумeниe e мeждунaрoдeн aкт, c кoйтo ce рeшaвa cпoрът зa имeтo нa Рeпубликa Мaкeдoния. Тoвa e двуcтрaннo cпoрaзумeниe мeжду Гърция и Рeпубликa Мaкeдoния, пocтигнaтo c пoмoщтa нa OOН. C нeгo втoрaтa cтрaнa ce прeимeнувa в Рeпубликa Ceвeрнa Мaкeдoния и прoмeня кoнcтитуциятa cи, a Гърция пoдкрeпя члeнcтвoтo ѝ в НAТO и EC и уcтaнoвявa cтрaтeгичecкo пaртньoрcтвo c нeя.

 

Това са само малка част от реакциите на онези, които бяха на първа линия в борбата с предишните на власт.

24rodopi.com

На снимката: Парламентът в извънработно време. Карикатура на талантливия Христо Комарницки във вестник "Сега" за случващото се в българската политика

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/8/21 09:02

    БЪЛГАРИО КАКВО ОСТАНА ОТ ТЕБЕ. ЧАЛГАР САМО НЯМАХМЕ ДА ОПРЕДЕЛЯ ЛИНИЯТА НА ДЪРЖАВАТА. ПРОСТОЛЮДИЕТО ПРЕОБЛАДАВА И ДИКТУВА НАД СМИРЕНИЯ НАРОД И ИНТЕЛЕГЕНЦИЯТА. ОКОЛО ЧАЛГАРЯ НЕОРИЕНТИРАНИ МЛАДЕЖИ ПО СТАДИОНИТЕ КОИТО ОСИГУРИХА КВОТАТА А КАРИЕРИСТИ ОКОЛО НЕГО ЗА СЛУЖБИЧКИ ИМ Е ЛИЦЕТО. ГОСПОДИ.....

    ОтговорИзтриване
  2. zaferiyus1/8/21 09:07

    Най добрия вариант е да се състави правителство от водещите Шоуто на Чалга Паша.
    Идва есен, свършва мандата на Фелдфебел Радев, ще има нови попълнения към армията от кандидати за играта ГЕПИ БЪЛГАРИЯ.
    Информация за тези дето се опитват да цилунат ръката на Хидроинжинера, преди да отидат при Мостафата и Хидроинжинера задължително да се изкъпят, да сa като моми пред първата брачна нощ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/21 11:40

    Слави хич не е в ред, изглежда!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/21 11:41

    Слави е човек на Доган. Думите му го показват. За него Сопола е най-големият политик.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/21 13:05

    Защото всички чакат Месията, а какво получаваме - нереализиран философ, който започна публичната си кариера с ревизия на Преспанския договор под благосклонно кимащите с глави Манолова, Б.Василев, политолога Василев. Тази полегнала позиция прави възможни такива герои - полукултурни претенциозни полиглоти

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/21 13:13

    Идва кукуво лято

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.