Над 3 000 души са се включили в подписката с искане за спешно изграждане на околовръстен път на Кърджали.

„Не са много, но не са и малко. Донякъде е достатъчно, за да се изрази позиция. Подписката ще продължи още малко по-малко от месец. След това ще я входираме в Министерски съвет“, посочи за 24rodopi.com организаторът на подписката и бивш областен управител на Кърджали Илия Илиев.

Няколко бяха пунктовете за събиране на подписи в областния град. Първо в центъра, а после на автогарата и в кварталите. Предстои маси да се поставят в района на пазара и край булевард „Беломорски“.

„Трафикът е огромен, замърсяването също. Движението през лятото е изключително натоварено, защото от цяла Европа минават от тук в посока Гърция. Скоро ще бъде отворен и граничния пункт „Рудозем-Ксанти“, който ще бъде и за тежкотоварни автомобили и този трафик ние няма да можем да го спрем“, посочи Илиев.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/8/21 12:36

    И 30000 да се подпишем,с тези управници, е все тая.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/8/21 22:01

      Що не искате от госпожа ТКП малко ли окрадоха?

      Изтриване
  2. Анонимен3/8/21 14:15

    Организаторът на подписката е бивш Областен Управител от ГЕРБ. Имаше друг Областен Управител пак от ГЕРБ. Имахме си и Председател на Народното събрание. От много шум накрая нищо не стана. Парата на локомотива отиде в свирката.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/8/21 14:17

    Въпроса с околовръстния път е решен отдавна...Околовръстно няма да има...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/8/21 18:28

    Ще го спрем когато затворим булеварда. Само с бунт иначе няма управия с нашите политици.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/8/21 19:55

      Точно

      Изтриване
    2. Анонимен3/8/21 20:09

      С Кърджали няма гражданство,което да се организира за такова дело. Заспала провинция сме.

      Изтриване
  5. Анонимен4/8/21 09:51

    I za kucetata subirayte podpiska

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.