57-годишен подкара колата си след употреба на кокаин и вероятно се чувствал като Джейсън Стейтъм зад волана, защото скоро попаднал в полезрението на полицаи и после наистина последвали случки като от криминален филм.

Притежател на 4 вида наркотици е бил установен и задържан в хода на специализирана операция на територията на ОД на МВР-Кърджали, проведена на 13 август. Около 14,30 часа между селата Комунига и Черноочене бил спрян за проверка лек автомобил „Дайхацу“, управляван от 57-годишен. При извършен обиск на водача в портфейла му било намерено полиетиленово пликче с бяло прахообразно вещество, което при направен тест реагирало на кокаин. Мъжът бил проверен за употреба на наркотици и тестът отчел положителен резултат за кокаин.

При последващо претърсване в дома на мъжа в село Винево съвместно със служители на ОД на МВР-Хасково били открити: два полиетиленови плика с бяло прахообразно вещество около 70 грама, което при тестване реагирало на амфетамин, 19 бучки, обвити в полиетилен, от същия наркотик, полиетиленов плик с бяло прахообразно вещество и хартиена свивка с бяло кристалообразно вещество, реагиращи на кокаин, около 20 грама суха листна маса марихуана, 4 растения от рода на конопа и 183 хапчета метаамфетамин.

Наркотичните вещества са иззети, а притежателят им е бил задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за незаконно притежаване на високорискови наркотици и бързо производство за управление на моторно превозно средство след употреба на дрога. Работата по случая продължават разследващ полицай и сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОД на МВР-Кърджали. 

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.