Когато нещо работи като за „Много добър“ (5+), твърде рисковано е да се мъчите с опити за „Отличен“ (6)
. Ще развалите всичко!

Това трябва да им се обясни на тези в 46-ия парламент на България, които днес се изпокараха за шефските места в парламентарните комисии. Едни искат по-добре платени позиции, други смятат, че повече ги заслужават, а Мая Манолова отсече предизборно: Ние не искаме нито председатели, нито зам.-председатели на комисии!

 

Служебното правителство се радва на 59 % обществена подкрепа. ГЕРБ няма да подкрепят опити за сформиране на редовен кабинет в рамките на това Народно събрание – било на БСП, било на „Демократична България“, било на "Изправи се БГ! Ние идваме!", отсече Бойко Борисов.

Слави Трифонов също е категоричен – „Има такъв народ“ нито иска консултации, нито ще даде подкрепа за редовно правителство.

Демек, малките в парламента просто губят време, вместо да гласуват актуализацията на бюджета, за да може служебното правителство да посрещне бежанска криза, ковид криза,…


Кавгата за шефски постове в един изчерпан парламент говори, че някой шушне на лидерите на групите и пак ще се правят опити за нареждане на кабинет, който първо е нареден извън Народното събрание. Отечественофронтовски, програмен, експерт, спасителен... както и да го назоват, ще си остане далеч надолу от "Много добър" (5+).

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/8/21 13:13

    А бе няма ли някой да се провикне от връх Бетев Левски и да пита тия нехранимайковци в парламента ,кога ще вземат да коват закони ,правила ,изменения и допълнения на закони за реформи в съдебната система ,висшия съдебен съвет прокуратурата ,която дерибейсттва под чуждо влияние и разпореждане.Защо парламента се занимава само с въпроси и отговори от служебните министри и всеки ден излушват един или друг министър които имат стаж само 2-3 месеца .Спрете се бе функционални неграмотници

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.