„Има такъв народ“ е първа политическа сила в град Кърджали, ние победихме там – обяви от трибуната на 46-ия парламент Тошко Йорданов, председател на ПГ на ИТН. Първи сме не в областта, а в областния град, отбеляза „дясната ръка“ на Слави Трифонов.

Той отбеляза това в отговор на изказване на Йордан Цонев от ДПС, който обяви, че горските служители работели предизборно за ГЕРБ. „Ние имаме видеозапис как горски служител бие избирател“, каза Цонев.

Йорданов посочи, че изказването на Цонев е лицемерно. „Горските са функция на ДПС“, каза Тошко Йорданов.

„ДПС е първа политическа сила и в Кърджали, и в областта“, отговори му Йордан Цонев, който отрече и връзката Горски стопанства-предизборни щабове на ДПС.

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/8/21 10:06

    в Кърджали ДПС не може да е първа сила,
    може само по селата, но и там не е по заслуга

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/8/21 10:18

    А е що ни занимавате с тоя доказан еничарин? Кой му вярва? В града ДПС няма никога да бъде първа сила, там вес още има независими хора!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/8/21 10:23

    На изборите на 4 април първа сила в града беше ГЕРБ, а на 11 юли първа сила е ИТН. Данчо Ментата нагло лицемерничи и лъже с данните.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/8/21 10:26

    Ако не са ясладжиите в съответните общински администрации ДПС може само да мечтае да е първа политическа сила.Дори да е първа политическа сила какво ни грее нас обикновените хора.Улиците са невъзможни,по главния път за Гърция почнаха да никнат амтомобилни гуми и храсти и Цонев тръгнал да спори кой е първа кой е втора политическа сила в града.Срам и позор.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/8/21 10:29

    Гласувах за ИТН но съжалявам, в случая господин Цонев е прав че горските са гербаджии работеха за герб и са закриляни от ИТН. От сменените директори на горските стопанства някой да е махнал калинка не и запомнете няма и да махнат. Така че избори до дупка нали от ИТН твърдяха че коалиции с партии на статуквото няма да правят ще видим следващата сряда.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/8/21 13:35

      Няма как да са били закриляни от ИТН, поради простата причина, че до ден днешен ИТН не е във властта. Мислете малко повече преди да пишете тъпотии, аман от опорки, които повтаряте без да влагате грам мисъл. Калинките ще бъдат тепърва премахвани, ама вие не искате и шанс да им дадете, пък ревете, че няма промени. Е, как да има?

      Изтриване
  6. Анонимен4/8/21 10:57

    Господин Йорданов, с тези назначения в държавният сектор такъв автогол си вкарахте че ще се усетите на предсрочните избори през есента но ще е фатално късно. От горските шефове;Джисов, Пехливанов Райчев и другите от резервите на герб и дпс да не мислите че са гласували и ще гласуват за ИТН.

    ОтговорИзтриване
  7. горски от Кирково4/8/21 14:14

    Я си направете справка за горските! Всички горски в Кърджалийско са назначени от ГЕРБ - това започна Цветанов,а след него Цвета се развихри. Питайте горските от Кирковско дали Караянчева не ги е задължавала да осигурява всеки по 50 гласа за ГЕРБ. Питайте горските как са сваляли обозначителните знаци на държавните си коли и колите са се ползвали от ГЕРБ. Накрая питайте горските дали не са били задължавани да плащат на ГЕРБ, ако не осигурят по 50 гласа. ГЕРБ начело с Караянчева създадоха истинска лепкава паяжина от зависимости, която скоро няма да може да се разкъса и унищожи.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/8/21 21:01

    С Данчо МЕНТАТА и Тошко СЕЛТАКА
    напред към свтлото бъдеще !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.