Втори автобус, превозващ пътници между Чорлу и Кърджали, беше проверен щателно само в рамките на последните два дни пред полицейското управление в Хасково. Той е на същата фирма, в чийто автобус във вторник бяха открити контрабандни цигари, пише Haskovo info.

По обяд турският автобус беше ескортиран пред полицията, където започна проверката. До ранния следобед продължиха разпитите на шофьори и пътници. По неофициална информация в автобуса отново са намерени цигари, пише сайтът.

По-късно от полицията съобщиха, че цигари без бандерол са иззели служители на РУ Хасково. На булевард „Ст.Стамболов“ в областния град те са извършили проверка на автобус „Отокар“. В двама от пътниците от Кърджалийско са намерени общо 780 къса безакцизни папироси. Тютюневите изделия са предадени с протокол на служителите.

3 120 цигари без бандерол от различни марки са открити в турския автобус, спрян завчера за проверка в Хасково.

Автобусът беше спрян на бул. "Димитровградско шосе" по сигнал и беше ескортиран до полицейското управление, където започна щателна проверка на багажа на пътниците и на самия автобус.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/8/21 07:00

    На вниманието на немската полиция колко бусове с цигари пътуват към дания

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/21 16:52

      Пътниците пристигащи от ЕС могат да внесат в Дания до 800 къса цигари, без да ги облагат на митница. Чети законите преди да топищ.

      От Турция за България ние разрешаваме само 40 къса за пътник.

      Изтриване
  2. Анонимен13/8/21 13:28

    Eh golqma rabıta 15 steka

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/8/21 14:50

    4стека сигари.. Кърсъслар

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/8/21 15:29

    Ха така,браво...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/8/21 16:08

    haskovskite policai si gi pu6at

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/8/21 19:05

    Нямат си работа,ще забогатее България с глобата за няколки пакета цигари.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/8/21 01:24

    Koyton nosi alkohol,bereket nyama da vidi ot toya haram.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен14/8/21 08:25

    А един каун на същото място ни провери само билетите по линия София Кърджали което и по възр.процес го нямаше!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.