Диян Катранджиев е спечелил конкурса за длъжността „началник на РДНСК Кърджали“, Главна дирекция „Строителен контрол“ при ДНСК. Това става ясно от съобщение на Дирекцията за национален и строителен контрол.

Митко Колев и Елисавета Вакавлиева-Добрева са другите допуснати до иннтервю кандидати.

Катранджиев бе назначен за директор на Регионалната дирекция за национален строителен контрол (РДНСК) през септември 2012 година , след като предишният директор Тодор Канев оваканти мястото заради проверките по обект „Водно огледало".

Преди два месеца за временно изпълняващ длъжността Директор на РДНСК бе назначена арх. Елисавета Вакавлиева-Добрева.

24rodopi.com



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/8/21 14:03

    И какви са резултатите от тези проверки? С колко лева Доган е ограбил данъкоплатеца? Това са нашите пари! Кой следи как се нарчат нашите данъци?!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/8/21 14:44

    ИТН не подкрепихте за правителство на ви калинки на шефски места.Няма проблем 12години сме ги търпяли още 3месеца ще ги търпим.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/8/21 14:45

    ИТН не подкрепихте за правителство на ви калинки на шефски места.Няма проблем 12години сме ги търпяли още 3месеца ще ги търпим.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/8/21 18:25

    Браво на него, много добър професионалист...

    ОтговорИзтриване
  5. Отговори
    1. Анонимен14/8/21 12:03

      Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

      Изтриване
  6. Анонимен13/8/21 22:14

    ВрИД не успя да покрие мин. 4 за да се докаже.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен14/8/21 12:03

    Като е нямало други кандидати ,Диян са избрали.То Вакавлиева не става за нищо ,целия град я знае колко е некадърна .А Колев въобще не е отишъл на конкурса ,не се е явил,кого тогава да изберат. Така ,че не пишете измислици ,че спечелил,ако имаше други кандидати знаещи и можещи надали щяха да изберат корумпирания.
    ГЮЛЕВА

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.