Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев отговори нападателно на ръководството на „Арда 1924“ относно позицията на кърджалийци за отложения мач между двата тима.

„За съжаление на различни комични "герои", които си намират оправдание винаги в мен, и фирмата притежател на телевизионните права за футболното ни първенство, бих искал още веднъж да съобщя, че от този сезон собственик на правата и страна по договора с БФС е Нова Броудкастинг Груп.

Аз и брат ми нямаме нищо общо нито с телевизията, нито с правата. "Героите" да си търсят някакви нови оправдания!“, пише във Фейсбук Домусчиев.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/8/21 08:35

    Домусчиев, той и твоят началник Бойко Борисов не е собственик на кюлчетата и пачките евро в спалнята му, ама смее ли друг да ги пипне.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/8/21 09:02

    narkoman pravi amfeti i gi iznasq pomiar dolen skoro vreme i na tebe 6te ti potarsqt smetka za parite koito zema ot darjavata

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/8/21 12:10

      Това го пиша не за Домусчиев от снимката, а за друг Домуз - Зализания Кон

      Изтриване
  3. Анонимен13/8/21 11:52

    Принципите са погазени,Домусчиев.Принципите! Дали щяла да падне Арда-това е под въпрос,но че действате арогантно ,безочливо и просташки-това е факт! Писна ми да се подиграват с радостта ,въжделенията и битността на хората от Родопите. Кой ли не го лъга? Кой ли не направи пачки от него? Кой ли не направи авторитет,който впоследствие осребри? Кой? И като капак на всичко случващо се,когато Арда е прелъстена и отново изоставена,се пръкна "Ти" и реши ,че може да я доубиеш . Грозно е! Тъпо е! Срамно е!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/8/21 12:06

    На времето същият от снимката в началото на демокрацията е продавал резервни части за българските мотопеди марка "Балкан" в гр.София.Някои много бързо забравят миналото си.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/8/21 12:09

    Назначен смешник

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/8/21 13:35

    Зализан ТУЛУП...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/8/21 14:24

    Господин Кило Гел е нападателен!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.