„Преминаването на новия политически проект на двамата служебни министри от виртуална към електорална реалност очевидно ще бъде една от топ интригите в предстоящата кампания“, посочват от агенция „Алфа Рисърч“.

Първото тестване на този проект в проучването на социологическата агенция показва потенциал от 8-9% от твърдо решилите да гласуват. На тази база може да се смята, че този проект категорично се цели в резултат не по-малък от „десятка“, гласи изводът от проучването на общественото мнение.

51.7% от пълнолетните граждани декларират готовност да участват в следващите парламентарни избори, а 55.4% - в президентските.

Очертава се ГЕРБ да бъде първа сила на вота за 47-ото Народно събрание с 21,1% от гласовете на решилите да гласуват. Втора е партия „Има такъв народ“ – 16,9%, следва БСП – 16,5%, и „Демократична България“ – 13,2%. ДПС се очертава да е пета сила с 9,6%, но вероятно ще падне още една позиция надолу, ако се отчете, че партията на „харвардската двойка“ наистина постигне резултат над 10%.

Последното място е за „Изправи се БГ. Ние идваме“, която коалиция е „на ръба“ – 4,1%.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

18 comments so far,Add yours

  1. Шукри17/9/21 13:38

    Грешна информация

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/9/21 22:13

      Балеринките спасяват калинките.....
      Толкова ли е сложно да се проумее!

      Изтриване
    2. Анонимен17/9/21 22:14

      Слави е краткосрочен проект, чиято цел не е да спечели изборите и да управлява, а да размие и отклони протестния вот, за да го поднесе на тепсия на Сарая.

      Сега това е по-ясно от всякога: Слави всъщност през цялото време работи ЗА СТАТУКВОТО, което се беше заканил да изчегъртва.

      Тъпото е, че в България има толкова много будали, на които им е кеф разни клоуни да ги лъжат и да им се плезят в лицата.

      Изтриване
  2. Анонимен17/9/21 13:56

    Прогнозите на всички агенции за ИТН за 11,07 бяха към 15% а се оказаха първи с 24%

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/9/21 22:20

      Тези, които правят плановете на Станислав Трифонов не са в България. Той от много отдавна се храни с руска манджа втора употреба и ще прави това, което му наредят. Единственото, което не е ясно е дали и колко му се разрешава да импровизира. Така че това, което ще прави е въпрос на който се отговаря чрез дедукция - което е изгодно за Русия. С една дума казано - дестабилизиране на България.

      Изтриване
    2. Анонимен17/9/21 22:21

      Досега планът е да се направи всичко, за да може служебното правителство да не стане редовно.

      Изтриване
    3. Анонимен17/9/21 22:21

      Тяхната цел е да реабилитират мафиота Борисов и да накарат, такива , като вас да си мислят, че без Борисов България е загубена. Нищо, че и ЕС и САЩ отдавна ни показват, че при Борисов е направо за съжаление.

      Изтриване
    4. Анонимен17/9/21 22:23

      Мисля, че към тоя момент целта и смисъла на съществуване на ИТН е пределно ясна. ГЕРБ ДПС ИТН и БСП имат огромното мнозинство в тоя парламент, ще имат и в бъдещите. Просто нямат вече обществената легитимация да съставят някакво правителство в някаква конфигурация помежду си, към днешна дата. Целта на ИТН е да им го осигури. Нали разбирате, че отиваме на нови избори и след тях ИТН ще правят същите простотии и ще играят с ГЕРБ и ДПС. Пак няма да се състави правителство и на 3тите избори. Безвремието продължава, Гешев управлява, всички остават безнаказани, целия фокус от летните протести на 2020 година е размит, цялото общество е отвратено от невъзможността да се състави правителство и след третите избори на 4тите вече няма да има значение кой е в състава на едно евентуално правителство, стига просто да има правителство.

      Изтриване
    5. Анонимен17/9/21 22:24

      Не космонавтите бяха шокиращото, а желанието да се приватизира ББР, за да се замажат следите кой колко и как е крал. От там нататък всичко е ясно ИТН е проект на ДПС и ДС по модела на Сидеров и Бюреков, който прави дори и ГЕРБ и БСП да изглеждат приемливи управляващи.

      Изтриване
  3. Анонимен17/9/21 13:58

    Моля ако някой са го попитали по телефона или лично да напише.От 30години лично мен никоя агенция не ме е търсил.Интересно ми е как ги правят тези проучвания седнали в ОФИСИ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/9/21 22:07

    ИТН свърши! И това е добре!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/9/21 22:08

    ДПС и ГЕРБ ... съществуват, за да пазят определени забогатели или овластили се индивиди: Иван Гешев (и неговите наказателни бригади), когото пазят поравно и двете формации; Делян Пеевски и Ахмед Доган, пак пазени от двете, но при лидираща роля на ДПС; хората (чиито имена ще научаваме по-нататък), откраднали парите за магистрала "Хемус", където ГЕРБ лидира, а ДПС помага.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/9/21 22:09

    На мен лично ми се повръща като слушам как ДПС брани Пеевски и Доган с нелепи аргументи и как агресивно се опитва да наложи абсурдните си тези. Санкционираните по закона "Магнитски" и особно най-дебелия от тях ги изкараха невинни жертви на махленски клюки, стигнали до ушите на Америка.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен17/9/21 22:10

    Не че беше тайна, но вече е официално:
    Г-н Бойко Борисов и г-н Слави Трифонов са в един отбор, който ще се заеме с изпълнението на предизборните обещания на ИТН – „Изчегъртване на ГЕРБ и оставка на Гешев“.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен17/9/21 22:11

    На стари години Слави налучка ваксата как се прави комедийно шоу.

    Двете най-големи партии в парламента (с общо 55% от местата) - в опозиция. :)))))

    Бойко Борисов и Слави - съюзници срещу служебното правителство, но и двамата връщат мандата, вместо да го свалят и да се отърват от него.

    Слави обиден, че онези, на които Тошко и оня другия пандизчия извиваха ръцете да им подпишат празен чек, ги отсвириха.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен17/9/21 22:12

    Чалгаря-нарцис и простаците около него на практика са крило на мафията командвано от сараите които пък от своя страна получават заповеди от Кремъл.
    Просто слугата на кремълския пигмей Борисов вече е пътник,а болшевиците искат да си запазят позицията.
    Нищо добро не ни очаква с такива плужеци като учиндолския простак-чалгар,койта ще се окаже и национален предател.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/9/21 22:25

    ИТН разиграват този глупав театър, защото Трифонов никога не е искал промяна, а ПОДМЯНА. ВАРИАНТ Б, РЕЗЕРВЕН, на управлението на Борисов, за да се запази МОДЕЛЪТ НА УПРАВЛЕНИЕ. Мафията да запази властта си, като излъже баламите, дали гласа си за Трифонов и неговото създание ИТН. Дали номерът ще мине – бъдещето ще покаже.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен17/9/21 22:25

    Подмяната на предизборните обещания е стара българска традиция. БСП манипулираха народа с "Луканков" и "Зелю Зелев", обаче забравиха за сполуката. Всички след тях лъгаха на килограм. Попаднат ли в някоя от властите, започва уреждане на "нашите хора". Тъжна картинка. Естествено, всяка надежда за промяна отива в канала. Червените много интересно разшифроваха СДС като "стани да седна". Цялата ни работа е такава - уредените от предишната власт трябва да станат, за да седнат новите уредени, поканени и безценни. Слави е поредният лъжец, който блокира пътя на ББ към Бай Ставри - строг, но справедлив. Справедливостта се отлага, за пореден път. Поне по човешките сметки. Обаче има е едни други сметки, оттам няма скриване. И Слави ще си плати за лъжите, и ББ за кражбите, и другите хубавци.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.