„Берое“ продължава да е от „най-гостоприемните“ стадиони за „Сините от Кърджали“. Едноименният тим от Стара Загора и „Арда 1924“ завършиха 1:1 в първия мач от 8-мия кръг на Efbet лига.

Несъмнено по-доволни от точката са играчите на кърджалийския тим, които отправиха само три удара в очертанията на вратата на домакините през целия мач.

Умар Камар откри за „Берое“ от дузпа в 32-ата минута. Резервата Жуниньо изравни с много красив гол в 79-ата. Бразилецът овладя топката с гърди, свали я на десния си крак и със силен шут я прати в мрежата на по-силните в този мач беройци.

„Арда 1924“ е на 7-мо място във временното класиране с актив от 9 точки и голова разлика 8:5, „заралии“ са 5-и с 13 точки.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/9/21 07:24

    Треньора не става.Трябват попълнения.Арда е единствения отбор,който не надгради през лятото.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/9/21 10:48

    Много липсва халф като Е.Мартинов.Трябват качествени попълнения,иначе мъки като снощи.Докога ще разчитат на М.Стоев,който явно не става?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/21 13:49

      Докато ти започнеш да разбираш от футбол, ето до тогава, смешко

      Изтриване
  3. Анонимен25/9/21 14:48

    Откакто гледам АРДА М. СТОЕВ САМО В ЕДИН МАЧ МИ ХАРЕСА ТОВА С ПИРИН.НЕ Е ОРИЕНТИРАН. МОЖЕ БИ НА ДРУГ ПОСТ.....

    ОтговорИзтриване
  4. Браво на Жониньо.Първо че остана в
    Арда второ за хубавия гол.Котев Стоев слаби.Браво на Руменов и Ковачев раздвижиха играта.Могат да започват всеки мач а не да са смени

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/9/21 16:00

    Лозев, Стоев,Сулака,Матеус миналия сезон перфектната ни защитна линия. Бяхме с най добрата защита , Стоев до контузията беше перфектен, пак влиза във форма. Крумов не ни е нужен, трябваше него да освободят вместо Ганев. Ако имаш някакво лично отношение към момчето вече си е твой проблем не чакай статия за Арда и да започваш да плюваш.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.