24rodopi.com/Коментари

Извън дежурната му тема „Пеевски е невинен, Пеевски е невинен“, Йордан Цонев от ДПС тръби, че в 47-ото Народно събрание ГЕРБ, БСП и ДПС ще имат над 121 депутати. Човекът на Пеевски е убеден, че България трябва да се управлява от коалиция ГЕРБ-БСП-ДПС.

Математикът Михаил  Константинов пък пресметна, че трите формации ще имат 140 депутати, а протестните партии, хората на Слави и харвардският проект да си се оправят с останалите 100 бройки.

Дето се казва, всичко вече е ясно!

Да, ама не!

„БСП категорично заявяваше в 45-то и 46-то НС и сега преди да се състави 47-то отново сме категорични, че ще говорим с всички парламентарно представени партии, с изключение на ГЕРБ и ДПС. Това автоматично означава, че ще говорим и с новата партия на Кирил Петков и Асен Василев. Това трябва да го направим в името на България, защото насреща се задава една заплаха от финансова нестабилност и фалити, вследствие на инфлацията“, заяви народният представител от парламентарната група на „БСП за България“ в 46-то НС Георги Гьоков в ефира на bTV-радио.

Сборът може и да се случи, но коалиционно правителство… ще имат да вземат. Няма как да се случи, когато БСП до такава степен изми образа си на партия от статуквото, че от социолози и  политолози през "хайд парк"-агитки до политически опоненти, всички вече хвалят партията на Корнелия Нинова, променената партия./24rodopi

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/9/21 10:26

    Има да взимат...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/9/21 11:29

    Ами невинен е, естествено. Виновните са цялата височайша клика на ДПС. Кой е луд да отказва такава баница, превзе цялата страна и си живее живота в Дубай, а ние се гърчим тук като грешни дяволи и се чудим как ще си платим тока през зимата. Безсрамници от ДПС, вие ще страдате и на този, и на онзи свят! ГЕРБ са същите боклуци! Съд и затвор за всички вас.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/9/21 11:31

    Хахахаха, тези още сънуват като гладни кокошки просо. Нямате да видите власт повече, продадохте и предадохте България, изгонихте в чужбина мъжете ни, децата и внуците ни. Бъдете проклети!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/9/21 11:34

      za razlika ot teb horata REALNO broiat i si smiatat procentite ne niakvi emaginerni koalicii s partii koito ne se znae dali shte vleznat i kolko shte imat

      Изтриване
  4. Анонимен29/9/21 11:33

    Този еничарин Цонев трябва да бъде прогонен с камъни от България!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/9/21 15:24

      Всички сте еничари! Не можете да забравите робството и изтъкват винаги робско то си минало! Не сте способни да се освободи те духовно и психически!

      Изтриване
  5. Анонимен29/9/21 13:12

    Каквото им кажат от Развигор на партиите от Статуквото

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/9/21 16:27

    Този дето е на снимката с анцуга да вземе да се вкара в ред. С такъв анцуг няма и на риба да отида. Много се прави нещо на беден пред електората. Феновете на "АРДА" като ходят на мачовете имат по-хубави, че и тенис фланелки.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.