Само Петър Стоянов можел да победи Румен Радев на президентските избори през ноември. Това е акцентът от последната поява на бившия президент Росен Плевнелиев на телевизора.

Послушният министър на Бойко Борисов, който бе възнаграден с президентски мандат, сипе суперлативи по адрес на Петър Стоянов – бил вълшебен и мъдър, и не се усеща как анонсира баш шефа си – Бойко Борисов, като безсилен пред Президентски избори`2021.

Само седесарят Стоянов можел! Нима наистина ГЕРБ нямат кандидат за №1?

 

Бившият „акушер“ в българската политика Георги Първанов се опитва да „размаже“ с думи служебното правителство. И него сякаш Бойко Борисов го е качил в телевизора.

Хубаво, всеки има право на мнение, но „акушерът“ на порочни кабинети, да плюе по правителство с 55% обществено доверие, това е малко роля на „този не е в час“.

 

По-рано пък един друг бивш – Симеон Сакскобурготтски, след като осъди родината си в Страсбург, заяви: Ако някой е дал нещо за България, мисля, че съм аз!


Дали хейтърството ги е прихванало, дали подценяват българския избирател, дали са гледали историите на бушмена Кси и някакси по инерция искат да предизвикат смях, или от всичкото по малко - но в никакъв случай не е смешно. Тъжни нюанси и зависимости в българската политика в началото на есента на 2021-ва.

24rodopi.com

Снимка: pixabay.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.