Те са антиваксъри. 25 парчета „идиоти“, би добавил главният държавен санитар доц. Ангел Кунчев.

Мои познати. Много яки в „анти“-то във Фейсбук. И в кафенето също. Един обясняваше на „кифла“ как не бива да се ваксинира, докато не роди 3 деца!? Тя, горката, няма акъл едно да отгледа, а той 3 й пожелава.

25-имата не „еб.ват“ коронавируса – нито прогнозите, нито противоепидемичните мерки, а като чуят някой да призовава към ваксиниране и страстно прегръщат стила "Христо Стоичков" – мамата това, мамата в друга поза, че и друг формат.

Уважавам мнението им. И не защото са мои познати, а защото за всеки средноинтелигентен човек е ясно, че категорични оценки за ваксините срещу COVID-19 могат да се дадат едва през 2024 година.

 

И тези мои познати 25 душмани на ваксинирането срещу коронавируса стават бамбашка хора, коренно променени, неузнаваеми Хомо сапиенс през 2021-ва, когато самолетите, с които летят към гурбета, кацнат във Франкфурт, Брюксел, Лондон… Всеки от тях се оказва и със сертификационен сертификат, и маски носят, и правилата за дистанция спазват, и лоша приказка срещу мерките в дадената държава не продумват.

Изглеждат като чипирани, без да са ги чипирали!


Всъщност, така е не само с ваксините. Тук карат колите си бързи, яростни и опасни, ама минат ли от другата страна на ГКПП "Калотина" и стават като пенсионирани германци. Ред и дисциплина, дисциплина и ред.

Амелия Османова, специално за 24rodopi.com

На снимката: Чипирано врабче. Снимка - pixabay.com

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/9/21 13:13

    А къде изчезна грипът?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/9/21 13:51

    Споко хора! Вирусът работи след 23 часа. Живейте спокойно.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/9/21 13:54

    Никой не вярва във американския вирус защото дори децата са присъствено в училище по време на вълна в броя заразени!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/9/21 13:55

    Врабчето гледа като Кунчев Заразата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/9/21 14:59

    По глупаво нещо до сега не бях чел. Щом имаш мерак за ваксините дарявам ти и моите и пари ще ти дам.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.