"Предлагам прагът за влизане на партия в Народното събрание да се вдигне поне на 8%. Тогава в парламента ще влизат 3-4 партии със сериозен електорат. Вижте как е в САЩ и още много други страни. Твърди се, че са по-демократични от нас.

Казано е: "Прекален светец /разбирай "демократ"/ и Богу не е мил.

Стига сме пълнили гушите на хрантутници като Марешки, Валери Симеонов, Волен Сидеров и иди ми, дойди ми".

Страхил Алексиев, адвокат

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/9/21 09:15

    Подкрепям. За съжаление на следващите избори ще има крайно ниска избирателна активност! Хората съвсем се обезвериха.! Не вярват и на Пожарникаря и на Сокола и на Сценаристите...Единствена надежда остана Президетска Република и закриване на Партийната система.! Друг подходящ вариант няма!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/9/21 09:57

    и прагът на субсидията не трябва да е 1%

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/9/21 11:55

    Лошо няма, прагът да е 10%. И депутатите да са максимум 100.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/9/21 13:32

    Адвоката, е прав трябва час по скоро.И всички пенсионери да освободят Държавната работа.Да върнем младите от аргатлък.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.