Почти всички работници в заводите на „Теклас България“ в Кърджали и цеховете на дружеството в региона са ваксинирани срещу COVID-19, научи 24rodopi.com.

Огнища на коронавируса имаше през есента на 2020-та и в началото на 2021-ва в някои промишлени предприятия в област Кърджали, сред които и „Теклас България“.

Днес е почти невъзможно да се заразиш с коронавирус в територия на компанията за производство на резервни автомобилни части, твърдят работниците, според които ваксинационното покритие при тях е 98%.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

25 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/9/21 09:05

    Така е!. . . . . . . за шарка ТО И АЗ СЪМ МАНТУ СИ ИМАМ ШЕСТИ НОМЕР

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/9/21 09:08

    Ами защо са ваксинирани или по какъв начин ги задължиха може ли да отговорите госпожо??не аз да ви кажа който не се ваксинира ще му отрежем наградата от 250 лева (2)ще ви пуснем в отпуск (3)един месец неплатен (4)ако не се ваксинирате напускате работното място а сега някой да ми пише отговор ако сте вие как би сте постъпили не става дума да доброволно ваксинирани а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО от страна на работодателите но тексас 😉😉😉😉

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/9/21 15:33

      Браво на тези работодатели. Жалко, че не оценявате как реално това е загриженост за здравето на хората.

      Изтриване
  3. zaferiyus17/9/21 09:13

    BLAJENi DA SA ViARVASTiTE.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/9/21 09:27

    Чак пак 98% не ми се вярва

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен17/9/21 09:35

    да бе, ама на сила

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен17/9/21 09:46

    Как няма като имаше ултиматум-ваксина или неплатен

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/9/21 10:16

      Ако ви кажат утре всички на гилотината пак ли ще отивате доброволно

      Изтриване
    2. Анонимен17/9/21 11:05

      Това е правилната стъпка към нормализиране на живота по света-имунизация. Я вижте в Турция дали ги питат искат ли ваксина-всички под строй ги ваксинират. И не само там. Вероятността човек да умре от заразата е десетки пъти по-голяма отколкото от ваксината. Не сме правете на безсмъртни. Оправдание имат само хората с някои заболявания, при които ваксините са противопоказни. Много са ми интересни антиваксърите. Значи милиарди се ваксинираха в цял свят и според тях всички те ще умрат, само българите ще оцелеят и тогава ще се простираме не само на 3 морета ами и на 3 океана.

      Изтриване
    3. Анонимен17/9/21 11:28

      Хващай пътя за Анадола,И се боцкай на ден колкото щеш,за другите нему мисли,виж в Израел кво става,просто си кон с капаци.

      Изтриване
    4. Анонимен17/9/21 11:57

      Я кажи какво става в Израел, явно си много наясно с нещата там. Аз имам съвсем друга информация за Израел и тя, че над 90% от заразените са неваксинирани. Там има едно общество, което отрича медицината като цяло, те се лекуват и раждат, както едно време се е правело по света. Амишите в Америка са същите. Там се заразяват масово. Израел е последната държава в света, която ще си навреди на хората. Не се ли сещаш кой управлява тази планета и световния капитал? Ако не знаеш отговора - евреите са. Е, как точно евреин ще навреди на евреин. Почети малко Талмуда поне. Умрял някой да ни избива с ваксини. Умрелият няма нужда от нищо, а колкото повече живи хора има на света, толкова повече консуматори. Ама трябва да вкарат правило при нас, както е в Америка - неваксиниран попадне ли в болница - плаща си цялото лечение. Парите от медицинските им застраховки не покривали сметката, около 138 000 долара.

      Изтриване
    5. Анонимен17/9/21 17:19

      Абе ти си направо за космоса, вземи си еднопосочен билет за Юпитер и се Скрий там,не забравяй да си сложиш маската

      Изтриване
  7. Анонимен17/9/21 09:58

    Или боцкане или уволнение,Каде са човешките права ???!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/9/21 11:58

      При пандемия важат медицинските правила, а вие сте малоумни!

      Изтриване
    2. Анонимен17/9/21 14:10

      При тези твоите медицински правила едното е такива като теб да се пуфнат! Смотаняк!

      Изтриване
  8. Анонимен17/9/21 10:28

    Истински ваксинирани, или фалшиво ваксинирани (в мивката)? После фалшивите да не кажат "аз бях се ваксинирал, ама пак ме хвана"!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/9/21 11:59

      Да, сума хора си купиха срещу 300 лева фалшиви сертификати и то все Янсен, защото е еднодозова. После, когато се заразят или разболеят статистиката ще показва, че това са "ваксинирани" хора, а колебаещите се съвсем ще се бъгнат от страх.

      Изтриване
  9. Анонимен17/9/21 10:34

    Tehtit ve cezayla hatta yaptırımlarla asi olmaya zorladılar bütün çalışanları sağlıklı sağlıksız yan etki tahlili yaptırmaya bile vakit bulamadı halk prim kesecez ücretsiz izine göndereceğiz dediler eee halk ta el mahkum eder iş yoksa neden beyaz yakar azaltılmiyor onların maaşlarından kesin madem şirket zorda

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен17/9/21 12:37

    Защо не написахте и как изнудиха хората, заплашвайки ги с неплатен и уволнение, а? Много знаете да се биете в гърдите, ама има видов ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен17/9/21 13:06

      В държавите с умни управници е така и ще стават все повече. Капиталистите владеещи света не могат да допуснат такова счупване на световната икономика. Който не иска да се ваксинира отива на улицата и се моли за парче хляб. Здрави работници трябват, а не болни и разнасящи зарази.

      Изтриване
  11. Анонимен17/9/21 13:57

    ЗАЩО ГОВОРИТЕ ГЛУПОСТИ БЕ ЗЛОБНИ И ЗАВИСЛИВИ ХОРА.АЗ СЪМ РАБООТНИЧКА В ТЕКЛАС И НЕ СЪМ ВАКСИНИРАНА .НИКОЙ НЕ НИ Е ЗАДЪЛЖАВАЛ И НЕ Е ВЯРНО ЧЕ СА СЕ ВАКСИНИРАНИ ТОЛКОВА МНОГО.ЗНАМ ОТ МОИ БЛИЗКИ КОИТО СА МАЛКО НАЧАЛНИЦИ ЧЕ СА ОКОЛО 50 ПРОЦЕНТА.ТО БИВА АМА ТОЛКОВА ИЗМИСЛБЕНИ НЕЩА КАК ИМ СЕ ПИШАТ

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен17/9/21 14:45

    Всяка кока кола е враг на алкохол а

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/9/21 16:06

    Защо не се ваксинирахте навреме, а когато заразихте всички в околията? Защо не пишите, как изнудвате хората за месае и за болнични и как някой ви проверява, УЖ. Много си имат фалшиви сертификати,нали?

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен17/9/21 21:30

    В този теклас не само ваксини а и кастрация трябва на някои мъже дето се правят на бобаитин с тия мизерна заплата всичките миришат на каучук и се чукат която подмята опашка нека да се помисли.и за този проблем и жени и мъже за всички става въпрос нощната смяна на се знае кой с коя на тоалетните в съблекалните в пейките мизерия от всякъде братче или кастрация или да им се покаже портала а пък за алкохола не ми се говори трябва с дрегер да влизат някои;страхотни ;работници дето се правят на оная работа но отиват на работа подпийнали с дъвка в устата да не мирише на колеги колежки нека се помисли и по тоз въпрос моля Началници дупери

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен18/9/21 08:19

    Заразата дойде при нас от чужбина. Япония. Англия. Турция. Още да пиша ли....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.