Определено е лицето, което ще изпълнява функциите на „Областен координатор на „Продължаваме промяната“, но името му ще бъде обявено по-късно.

„Бъдещите областни координатори ще бъдат обявени едновременно, за да няма спекулации по места“, обяви лидерът на формацията Кирил Петков.

Първата задача на кърджалийския координатор е да организира подписка за регистрацията на новата политическа партия.

Междувременно анализатор посочи името на кърджалиеца, който би спечелил депутатски мандат за „Продължаваме промяната“. Кой е той? Четете по-късно тук

24rodopi.com

На снимката: Кирил Петков на среща с избиратели в Стара Загора вчера

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/9/21 07:56

    Браво виждаме на снимките по площадите заедно с него десетина а очаквахме хиляди. Какво става,нещо сметките на Прокопиев не излизат.В медиите и фейса,Хакерите му увеличаваха за минути хиляди лайкове.Къде са тези хора?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/9/21 07:56

    Наивни са обясненията им какво ще правят. Онова, че ще постигат десни цели с леви средства, е красива и напълно изпразнена от съдържание фраза.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/9/21 08:04

    Първенците ни отдавна трябваше да спрат да говорят за „свободата“ – а най-сетне да кажат нещичко за Бездарието в политиката и властта.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/9/21 08:23

    Популярността на Василев и Петков е гигантска, но тя е виртуална - за да стане истинска, трябва хората от фейсбук групите да се вдигнат и да отидат да гласуват, а това не е толкова просто. В политиката между “харесвам” и “гласувам” има пропаст.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/9/21 08:30

    До сега вярвах на всички нови водачи на новите партии.Защо ли този път му нямам доверие?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/9/21 09:30

    Единствено които си удържаха на обещанията и не играха задкулисно е ИТН. А този палячо на снимката ще се коалира и с сатаната за да е в управлението. Ко стана с документите за канадското гражданство това затишие не е добър признак.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/21 12:47

      Хахаха. Що не си си пил сините хапчетата, човече.

      Изтриване
  7. Анонимен25/9/21 09:34

    Дишай,мечтай,усмихвай се...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/9/21 11:52

    Навярно ще е някой на нивото на Барни Ръбъла Само Слави Трифонов

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/9/21 12:04

    Как мишките ДуПъСъ церкат вие ли пак ще оправите България нещо спря кранчето и Неви харесва нито Президента нито Бойко Рашков

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/9/21 15:27

    До 09,30. Научи го малко този български език като имаш претенции. Пишеше не с сатаната, а със сатаната. Що се отнася за Кирил Петков и Асен Василев като тях вече има с хиляди млади хора които живеят и работят в чужбина или в България. Те поне не са неграмотници както много български политици управлявали до сега. И не забравяйте само преди време какво каза Джо Байдън за Кирил Петков и Румен Радев. Та се вслушайте малко в неговите думи и най-важно каквото е казал то е станало.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/9/21 17:02

      Това от фесбук фейк новините ли го научи за джо байдън и тия двамата?

      Изтриване
  11. Анонимен25/9/21 17:24

    Saim aga hayirli olsun

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.