Партия “Има такъв народ” има готово предложение за „отпушване“ на булевард ”Беломорски” в Кърджали в краткосрочен план.

„До 12 месеца, с изграждане на пробиви по продължението на булеварда. Екип от проектанти и архитекти вече работи и в следващите седмици идейният проект ще бъде представен пред кърджалийци“, заяви пред 24rodopi.com народният представител от ИТН в 46-ия парламент инж. Георги Чепишев.

Както вече 24rodopi.com писа, в отговор на питане на инж. Чепишев, строителният министър Виолета Комитова обобщи: Няма отчуждени земи за Обходния път на Кърджали, няма и финансиране!

„Не е направено нищо, Кърджали е на 7-10 години от Околовръстно. Обектът е посочен като приоритетен от 2011 година, но към този момент отчуждителните процедури са завършени само в землището на село Дъждино. В останалата част от проектния маршрут отчуждителните процедури все още не са започнали“, каза инж. Чепишев.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

32 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/9/21 09:27

    Най-тъпата идея, която съм чувал. Скъпи ИТНиоти, и по маста ли ще правите пробиви? Проблемът е по моста!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/9/21 22:12

      Идиот е на родителите ти детето. Колко ленти е моста и с колко ленти е например магистрала "Тракия" господин разбирач? Къде си видял тапата да е на моста? Основните тапи са на кръговото и като се направят пробиви основния поток много бързо ще се изнася извън града. Идеята не само че е добра но е реална алтернатива докато се направи околовръстното, ако въобще се оправи. Пробиви така или иначе са нужни защото града ще продължава да расте и да се пълни с такива "народняци" като тебе.

      Изтриване
    2. Анонимен23/9/21 08:49

      на моста трябва само една патрулка от 4 до 6 на един от островите да затапи и да спазват и още една на кръговото да помага и стряска другите идиоти и готово

      Изтриване
  2. Анонимен22/9/21 10:34

    А ГЕРБ обещаваха че всеки момент ще започне, най добре си отворете бул България от МТЕЛ до хотел България и движението в града ще се облекчи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/9/21 19:48

      Глупости, в момента има три успоредни на "България" улици. "Републиканска", "Булаир" и "Сан Стефано". Трябва да се отвори "Детелината" в посока пазара от там по "Републиканска", кой към "Възрожденци", кой към "Персенките".

      Изтриване
    2. Анонимен22/9/21 19:52

      Трябва да ви е гадно и затова няма да го отворят

      Изтриване
    3. Анонимен23/9/21 08:51

      и всичкото от гората да ми спира там и да минава това посмъртно не трябва да го отварят единствената пешеходна зона

      Изтриване
  3. Анонимен22/9/21 11:03

    Скоро обходен път няма да има,защото потокът трябва да минава през мола на кмета който се строи в момента.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/9/21 11:13

    Работа, работа и пак работа :):):)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/9/21 11:43

    Още един мост над реката това е бързото решение

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/9/21 19:56

      Сумати пари дадоха за пешеходен мост в парк арпезос

      Изтриване
  6. Анонимен22/9/21 12:29

    проблем не е моста ,проблем са отбивките към магазини,бензиностанции и др.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/9/21 08:37

      То само в Кърджали има магазини и бензиностанции. Не могат да карат и постоянно задръстват кръговото, защото си нямат ни най-малка представа от значението на това да се престроиш правилно.

      Изтриване
  7. Анонимен22/9/21 12:45

    Където се месят некадърни партизани, там има проблеми и мизерия.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/9/21 12:47

    Нищо не става от подлогите итн!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/9/21 13:17

    ИТН, вие сте тъпанари няма по големи малоумници от вашта пасмина По добре да се вдигне второ ниво на пътя и да се направят еднопосочни ама няма как да се случи в момента и иска пара

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/9/21 13:57

    Проблем е и кръговото движение при автогарата, за всеки пешеходец там спира цялата колона от МПС и става задръстване!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен22/9/21 14:01

    Колело на Веселчане и забрана за ляв завой между двете колела.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/9/21 14:18

    А ние живеещите по бу." Беломорски " питате ли ни как живеем. Изпарения от коли, камиони, автобуси. Шум всеки спира където намира. Палят колите бръмчат изпарения. Да не говорим в час пик. Пълен ужас и кошмар. Като тръгнат колони с коли блока се тресе.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/9/21 13:52

      Верно е. И на мен вчера едно изпарени като ми забръмча, докато не се изпари изцяло няма спиране с това бръмчене. Стига глупости. Хората около пътя за летището в София как живеят? Ами има монтирани звукоизолиращи прегради по пътя. И после заради пробива няма да ви спират под прозорците. Обикновено в града освен вътрешни тоалетни има и коли. Който иска единствено да му шумка докато е във външната тоалетна да хОди на село

      Изтриване
  13. Анонимен22/9/21 14:24

    Ходи пеша кърджалиецо щом не ти харесва построеното /виртуално/ от герб.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен22/9/21 14:47

    Да се отвори Сан Стефано след Булаир.Учениците са застрашени повече от Булаир,затова светофарите зад Орфей да се преместят до училището/на Сан Сте-но/Да се направи зелена вълна от новия мост до Беломорски.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен22/9/21 16:34

    Автомобилен двулентов мост да свързва Заводстка, която е достатъчно широка, от там уширение пред Горубсо и мост по посока ъгъла на пътя до бензиностанция Ромпетрол. А ако икономисеме някой лев може да сържем и 100ните блокове с пазара. И така спестихме бол пара от околовръстно. Трафика от от половин Възрожденци, Резбарци, част от Веселчане, а и не малкия трафик от ардинския път ще бъдат поети от този мост. На практика после трябва да се помисли уширение на пътя от Горубсо към светофарите на новия мост и съответно по-добро легулиране на кръстовището на хотел Кърджали. Заводстка толкова години седя затворена, защото уж нямаше кой да я използва, а на практика от както е направена трафика от там не е никак малък.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен22/9/21 16:40

    ще се отпуши след чалгарите чикиджии

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен22/9/21 17:20

    Браво,освен ИТН никой не мисли за нас.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен22/9/21 21:02

    Цялата мизерия се натрупва от некадърната трйка- Гроб, ДуПиСе и БъстунСП. От шуробаджинащината на партийките и паричките под масата. От крадене, нямат време за работа.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен22/9/21 22:24

    Кат идеш до града да пиеш кафе няма да отиваш с четири гумена летяща барака а с колело мечочум

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен22/9/21 22:34

    Ако ще и 8 лентов път да направят, чобаните на кръговото от лява лента да излиза в първата надясно няма да се оправи никак.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/9/21 13:20

      ааааааа башшшшш мн точно и ясноооооооооооооооооооооо

      Изтриване
  21. Анонимен22/9/21 22:45

    Проблема е че в кръговото се вливат 4 натоварени булеварда.
    ИТН - от къде ще прекарате трафика за Веселчане от към центъра ?
    През моя досега 51 год. живот съм виждал затворен пътя за В-не от Автогарата и тогава колите бяха пренасочени през двора на горубсо и излизаха през Монек ЮГ на разклона за пневматика.
    Никоя от тези фирми няма да позволи постоянен трафик през работните си площадки.

    Остава варианта да проектирате, вече съществуващата алея покрай водното огледало, от новия мост чрез детелина или незнам как да направите връзка с нея. ОК но тази алея свършва до ардински мост, тя би могла да се ползва единствено посока от центъра към ард. мост. Те минава само на 60 см. под въжения мост - това също е проблем.

    Третия проблем алеята минава покрай местообитание на защитени птици, Овос как ще вземат или за по лесно ще зарием блатото зад арпезос и без това е развъдник на комари.




    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен23/9/21 17:33

    izglejda malko trudno da se misli za okolovristno otgore....ami samo si pomislih za moment..da se mine otdolu na yazovira pod opredeleno nivo ,koyto pitnostroitelnite injeneri da izcislyat..kato edin malik variant na MARMARAY otdolu pod BOSFORA....vhod nyakide okolo olovno-sinkoviya i izhod nasrestniya bryag...Ne znam mnogo li fantazirah...razbira se napilno sim osiznat za razhodite...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.