Обърнати и счупени пейки. Прокарала трева от плочките на алеите. Мизерия и анархия в парка.

Из читателско писмо до 24rodopi.com:

„Нетърпимо е да сме най-зле стопанисвания град в страната. Разликата с останалите вече е очевадна. Строежи на блокове и разбита инфраструктура. Добитък и огромни дупки по улиците. В единия квартал пред колите са крави, в другия коне, в третия автомобилите са преследвани от кучета. Парковете са в трагично състояние.

Хиляди нови кърджалийци – излезли са от селото, но селото не е излязло от тях.

В чужбина спазват правилата, а в Кърджали, в дома си, се държат като диваци, дошли от далечни земи.

Толкова безсмислени средства се хвърлят за какво ли не, а толкова не можаха да се назначат десет души общинска охрана, които да обикалят парковете заради шепата дебили, които трошат и се напиват в зоните за отдих. До седмица ще бъдат изловени. И като им се напраскат глобите, тъмните субекти ще изквичат „Анаа, чок пара това бе!“.

Няма воля, няма и смисъл. Достигам до извода, че няма смисъл да се живее в този град, оставен на произвол, в плен на една шепа безнаказани вандали, строителни предприемачи с биография на бивши чобани.

И докато в Брюксел вече имало фен клуб на „Арда“, то в Кърджали се пръкна поредната много, много опасна шахта. Намира се до Обредния дом“.

Заглавието е на редакцията

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/9/21 08:51

    Не вярвам народа масово да чупи обществения инвертар - сигурно са малцина отрепки,които могат да бъдат записани на камери,ако такива бъдат инсталирани на проблемни зони

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/9/21 09:47

    Поздравления за фирмата, която ще получи поредната поръчка за няколко хиляди лева

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/9/21 09:52

    АБСОЛЮТНО ВЯРНО Градът е в трагично състояние в всяко едно отношение и наистина просто не е за живеене в този "СЕЛСКИ ГРАД", защото НАИСТИНА сме много много зле като град спрямо останалите градове в страната!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/9/21 10:28

    👍🏻👍🏻👍🏻👌

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/9/21 10:48

    Оставка!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/9/21 11:21

    За Шайта от комунистическо време,защо да е виновен кмета ни.Минал му е гаранцията и ще слага нов

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/9/21 12:53

    Този батак си го правим сами. Толкова е ниска културата на подрастващите, че освен да цапат и чупят други в главите им не се заформя като мисъл. Родителите добре трябва да си помислят на какво са научили подрастващите им младежи. Млади майки с деца си хвърлят боклуците по тротоари и алеи, а кошчетата специално в парка са през 20 метра. опростачването продължава и в училищата, и по улиците и във вкъщи след като се приберат.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/9/21 18:33

      Аз като ви казвах, че кмета вина няма а хората са проблем. А за шахтите шофьорите нарочно минават през тях и ги повреждат. В целият град всичко е изградено качествено но не е за ползване а само за красота, по стандарт е така.

      Изтриване
  8. Анонимен9/9/21 18:28

    Вандалите не са от селата щтото селянинът си имам вечерен час идиот вандализма е в гражданина вместо да даваш тука уроци по култура другият път първо наблюдавай кой от кого на кво се учи многознайко

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/9/21 18:46

    В Момчилград що ли общо взето е по-чисто, там селяни нямат ли си? Или общината е по-читава. Има нещо по-различно, но що е то?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен10/9/21 09:12

    Виновни има, но няма кой да им държи сметка. Наистина този красив град се превърна в едно голямо сметище, където и да погледнеш треви, боклуци, счупени, препълнени и липсващи кошове и пейки. Резил за всички ни!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.