„Много съм щастлив от успеха на нашите момчета. Показаха страхотен дух и борбеност“, заяви директорът на Средно училище „П. Р. Славейков“ след отличното представяне на волейболистите от кърджалийското школо на Световното ученическо първенство за момчета до 15 години, което се проведе в Белград. Възпитаниците на треньора Павел Митев се окичиха със златото и прославиха Кърджали и България.

Както вече 24rodopi.com писа, минути след драматичната победа на финала, Багдасаров приветства шампионите с думите: „Сега нашето училище СУ "П. Р. Славейков вече няма да е „Училище за шампиони“, а ще бъде „Училище за световни шампиони“.

Представителите на СУ "П. Р. Славейков", водени от Павел Митев, стъпиха на златния връх, след като на финала на турнира надиграха след оспорвана петгеймова битка домакините от Сърбия с 3:2 (22:25, 28:26, 24:26, 25:17, 15:8).

Двубоят продължи повече от два часа и половина, като домакините имаха предимство и поведоха с 2:1, но нашите момчета се бориха докрай. След като взеха четвъртата част, в тайбрека те бяха непоколебими за крайния успех.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/9/21 08:36

    Голям успех наистина , но нали сте вестник питайте за имената и ги напишете на момчетата, заслужават !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/9/21 08:54

    Адмирации!!! Само напред момчета!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/9/21 14:54

    Браво на чичо Павчо!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.