”От вчера в медиите и социалните мрежи се изказват мнения за и против евентуалната ми кандидатура за президент – дебат, за който не съм давал никакъв повод. Искам да е ясно: нито аз съм се предлагал, нито някой ми е предлагал официално да бъда издигнат за президент”.

Това обяви Петър Стоянов в изявление, разпространено в официалния му сайт.

"Моята евентуална кандидатура би имала смисъл, само ако обедини всички десномислещи и проевропейски настроени избиратели в България. Но, за съжаление, те са фатално разделени. Този факт обезсмисля всякакви разговори за моето участие в президентските избори. Винаги съм участвал в честни и открити политически състезания. Моят президентски мандат беше предшестван от над 12-месечна публична кампания, истинска борба за идеите на демокрацията. Така, честно и открито, спечелих гласовете на 2 502 517 български граждани. Това е Моят начин", пише още президентът на България между 22 януари 1997 година и 22 януари 2002 година.

"Благодаря на хората, с които бяхме заедно през последните 30 години и които до последно настояваха да ме подкрепят  с имената и авторитета си в кандидат-президентската кампания. Пожелавам на бъдещия президент на България да продължи евроатлантическата политика и ангажименти на страната ни, както и усилията за обединено и проспериращо общество", написа още Стоянов.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/9/21 23:08

    Аз съм с двете ръце за Петър Стоянов. Сигурен съм, че ще един истински лидер на държавата. Човек със собствено мнение. Символ на демокрацията. Обединител на целия народ.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/9/21 07:46

    пълни глупости. човек силно влюбен в себе си.позьор.няма визия. сигурен съмъ че повече от времето му минава пред огледалото

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/9/21 08:35

    Не съм забравил посещението,му в града ни,тогава бях.тинейжър.в парка в града ни.хората бяха наредени в два редици.и той ръкостискане с народа

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/9/21 10:15

    Обенител и ШАМАРОЗАДАВАТЕЛ !!
    Ерджан ..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.