„Бившият министър на туризма Николина Ангелкова написа в профила си във Фейсбук: „…министърът на туризма Не присъства на нощната сесия, когато се дискутираха текстовете за промени в закона. Днес е обявила, че с изненада е научила от Държавен вестник, което е недупостимо.“

Тъй като думата недУпОстимо е написана повече от веднъж, то явно според Ангелкова думата се пише именно така. Но грамотността е най-малкият проблем“, коментира изявите на кърджалийката в социалната мрежа известната журналистка Лияна Панделиева.

„Николина Ангелкова недУпОстимо лиши туроператори от помощи“, разкрива в „Гласове“ Панделиева.

„Всички туроператори, които организирано докарват в България туристи с чартърни полети или с резервирани блок места по редовни самолетни линии, бяха лишени от прилаганата помощ от 35 евро на седалка, която беше и най-успешно действащата помощ за бранша и в подкрепа на туристическия приток от чужбина“, посочва авторката.

Бившата в изпълнителната власт кърджалийка най-вероятно ще присъства в 47-ото Народно събрание. Очаква се Бойко Борисов да я постави на избираемо място в листата на ГЕРБ в София-област.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/9/21 09:55

    Неграмотна калинка,сър

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/9/21 09:58

    Еми да гласува народа за недупостимите от ГерП😁

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/9/21 10:24

    Не е важно правописа и.Ако беше помогнала на хората а не на определени кръгове сега щеше да е шеф на партията си

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/21 10:42

      Не се учудвам, че за теб правописът не е важен - доказваш го със собственото си писание. Важен е обаче, много е важен, защото това показва истинския образ на Ангелкова!

      Изтриване
  4. Анонимен25/9/21 10:51

    "НедУпостимо" много такива неграмотници ги направиха директори в обраУванието.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/9/21 11:48

    Повечето хора навярно са разбрали вече че листата на ГЕРБ се реди в Сараите

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/9/21 12:32

    Ангелкова я знам от времето когато беше секретарка на един местен депутат от ДПС.Винаги е писала неграмотно. Правопис се учи до 4 клас,а явно на нея и липсва този момент.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/9/21 13:35

      Много ми е интересно, ако я нямаше партия ДПС с кого щяха да се оправдават всички партии за провалите и неуспехите си!

      Изтриване
    2. Анонимен25/9/21 18:46

      Факт е ,че ДПС издигна много неграмотници до много високи управленски позиции. Така че се знае къде е заровено кучето.

      Изтриване
  7. Анонимен25/9/21 13:34

    Всички от герб и дпс, с малки изключения, са на подобно недУпостимо ниво.Вижте само еднокнижния бивш премиер и си правете изводи за останалите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/9/21 15:02

    Еднокнижният премиер преди си беше избрал синът на кмета на Симитли- Апостолов който сричаше от трибуната на народното събрание пък зад него представителката на ДПС му правеше забележка. Същият беше и главен съдия в БФС и един път свиреше футболният мач между Локомотив Пд-Арда Кж. Да е само той миналият ден на пресконференция в хотела на Иван Тотев в Пловдив Боко заяви, че тока, природният газ,горивата и хранителните стоки са скочили на 300 % та се наложи седящият до не пак кмет да му каже, че не е 300 % ами 30%. Явно Ангелкова няма да е сама. Нашата представителка пък беше кръстила столицата на Виетнам на Пекин. С една дума същите се готвят отново да управляват татковината ни.

    ОтговорИзтриване
  9. Недупостимо беше една като нея да е министър, ама го дупоснаха нали?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/9/21 19:13

    А тая пише като мен, значи съм готов за депутат.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен25/9/21 19:59

    Дали и как пишеш не зависи от партийната принадлежност!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен25/9/21 21:11

    Pri kalinkite RECIDIVITE SA CHESTI...

    ОтговорИзтриване
  13. Шефа и е прочел,,Винету,,до половината страници,а тази калинка може би е успяла с голям зор да прочете цялата книга.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен26/9/21 09:22

    Не сте виждали неграмотен гербер. Елате да видите шефаовете на “Замеселие” и “ВиК” - Джебел, Гюнай и Тунджай. По прости и неграмотни шефове няма. Добре, че покрай тях има грамотни служители, та що годе работата върви. С тези двамата г-жа “Мисирката” се е престарала направо.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен26/9/21 19:08

      не пропускайте и директорката на ОУ Васил Левски в кв.Гледка от неграмотна по-неграмотна,вече и в редиците на Герб едва я търпят

      Изтриване
  15. Анонимен26/9/21 09:37

    До тези, които търсите повод да се правите на много умни и грамотни: Нима вие не грешите?

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен26/9/21 13:44

    Те много "умните" го заявяват не на махленско събиране и не къде да е ами от трибуната на Народното събрание. И най-важното няма де се сърдите, че сте такива и, че отново искате да управлявате. Хайде стига толкова. Да заповядат харвардите.

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен26/9/21 16:57

    Аз съм си прост и си ги назначав прости и затова се разбираме.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен26/9/21 18:37

    Ние може да грешиме като нормални народни хора, но тези които са влезнали в Народното събрание трябва да изрядни, не да носят скъсани дънки. С какви дънки беше облечена председателката само. Когато един народен представител не знае нещо не трябва да говори неточности, глупости и др. защото го гледат от народа по телевизията и бързо олеква. И най-важно толкова ли няма млади хора щото половината от тях са на преклонна възраст. Все пак трябва да има приемственост.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен26/9/21 23:36

    ta...kakva e temata?! ;)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.