“Искам и аз да “продължим промяната”. Цената на тока я изпуснаха в полза на разни бизнесмени - 300%. Желязото - с 200%. Зико (прякорът на кмета на Пловдив - б. р.), как ще строите стадионите? Двойни са цените. Магистралите ги спряха навсякъде. Като искаш да направиш околовръстно на Пловдив, ще ти е двойно. 
Над половин милиард са влезли в Пловдив, честито на Зико – никога няма да имате Околовръстно с такова управление. 
И Хасково ще забравят за това, и Кърджали. А това са важни неща за тези дишащи и работещи градове. Радев уби Севера и Северозапада. Излъга, че ще прави магистрала "Черно море". Ние не можем да направим “Хемус” и “София-Видин”, щели сме да правим “Черно море”, заяви днес в Пловдив бившият премиер на България и лидер на партия ГЕРБ Бойко Борисов.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/9/21 12:43

    Борисов, недей лъга за Околовръстното на Кърджали. Край теб на предизборните ти обиколки има един дребен с очилца, когото ти унизи като го махна от министерския пост, а той се съгласи да стане заместник и е особено щастлив. Палячо. Та същият този два пъти обявяваше кога точно ше започне строителството на Околовръстния път на Кърджали. Последната му лъжа беше, че щом стратира ТОЛ систимета и в Кърджали ще започне строителството. Нищо не се случи, другаде бяха насочени средствата, където по-лесно се кради.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/9/21 12:50

    Демагог! Отвратителен демагог!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/9/21 13:31

    Борисов, като бяха стачките против твоето правителство миналата година къде се беше скрил и мълчеше. Като ти откриха реквизита в чекмеджето до спалнята пак се покри. Защо мълча цяла година на битите деца зад колоните на МС от твоите хора. Магистрала "Тракия" от разклона за гр.Стара Загора в посока гр.Бургас нали ти преряза лентичката и защо след седем години и правят основен ремонт. За всичко все президента Радев ти е виновен. Седнал с мечката мед да яде. Таман се беше кротнал малко. А що се отнася до околовръстният път на гр.Кърджали нали ти беше постоянно до втората жена след Радев в държавата и тя можеше поне проекта да подготви. Имаше един хубав филм навремето "Москва не вярва на сълзи". Ами ако не си го гледал-гледай го бе.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен22/9/21 15:04

    Тиквата във вихъра на лъжите. Тикво, 12 години ти слушахме лъжите за Околовръстното

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/9/21 15:10

    Спирка нямаш значи! Не спираш да изумяваш хората с арогантната си наглост и брутални лъжи, с които вече всички са наясно. Отпадък сте....от най-токсичния!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/9/21 15:11

    Чанев кво стана с околовръстното бе .......

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен22/9/21 15:26

    Борисоff, тия пинизи може и да минават в Пловдив, но що не дойдеш в центъра на Кърджали и да тупаш тъпана и да ги кажеш същите неща?! Защото всички тук помним колко пъти ни пращаше министри да ни баламосват с всякакви лъжи за Околовръстното. И след толкова години концентрация на власт пак някой друг ти е виновен. Борисоff, ти си за сериозно специализирано лечение в клиника, няма такъв шизофреник!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/9/21 09:17

      Само че е БорисON и то много скоро,а Славч Off e game over !

      Изтриване
  8. Анонимен22/9/21 15:32

    Бойче идвай по бързо че тези ни разориха за по малко от 800 дни

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен22/9/21 21:40

    Борисов безсрамник такъв. Не сте направили проекти, 10 години лъгахте а дори няма ПУП, 10 години а още не сте стартирали отчуждителните процедури. Радев ти бил виновен. Как се казват хората които казват обратното на истината всички знаем

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен22/9/21 21:41

    Няма втори наглец като тоя!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.