От всички изритани от ДПС Осман Октай е най-интересен.
Хем е бил „дясна ръка“ на Ахмед Доган, хем я разбира политиката от повечето политолози и социолози.

Когато трябва да се оплюе хубаво ДПС или Доган, в медиите се появява Октай (има и други бивши депесари, ама те се вместват в категорията „пълна скръб“).

От много години Осман Октай критикува, меко казано, Доган и ДПС, а от Сарая – мълчание. Нито веднъж Доган не реагира.

И нито едно от твърденията на бившия зам.-председател не развали кефа на Доган, нито пък повлия върху рахат-сметките на ДПС.

 

На това място трябва да има абзац за кервана и лаещото куче, за пеещата Пенка, която никой не слуша, ако щете и за доволния стопанин, който си тананика „В къщи Няма мишленце“, то Не гризка сиренце“. Примери – бол.

 

Изминаха три дни от „разкритието“ на Бойко Борисов, че сме под диктатура, а няма реакции. Нито Англия е обявила, че ще приема бежанци от диктаторски режим (На Острова изпитват остър глад от шофьори, например, и затова магазините са празни – няма кой да подкара камиона от фермите и складовете към маркетите. Излязоха от ЕС британците, изгониха румънците и българите и сега няма кой да им работи! Приемайки бягащи от диктатурата българи, британците покрай красивите лозунги ще си решат и проблема с острия недостиг на работна ръка – б. р.), нито президентът Румен Радев коментира обвинението, че управлява като диктатор.

Както се случва? Изневери ли Румен Радев на стила си, като не забеляза бившия премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов? Или вече ще е така?

Всъщност, едва на втория ден след бойкоборисовото „Той е диктатор“, президентът бе притиснат от репортер да коментира, но пак не го направи по същество, а създаде новина: „Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред следващия главен прокурор!“.

Няма сблъсък на позиции, а игнориране от страната на президента.

Румен Радев показа, че вече възприема Бойко Борисов като Османоктайът на ГЕРБ.

За държавния глава сякаш Борисов не съществува.

 

В екипа на Бойко Борисов трябва да се замислят. Какво се случва? Защо в предизборната кампания на Румен Радев за нов мандат Борисов е нещо като Османоктайът на ГЕРБ? Толкова ли се чувства сигурен в победата на президентските избори през ноември?

Не успее ли с по-сериозни обвинения или друга тактика да предизвика президента на словесен дуел, на Борисов не му остава нищо друго освен да се спрестраши и да се кандидатира за президент от ГЕРБ-СДС.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/9/21 09:33

    мн плитка статия и няма кво да се замислят смешни сравнения единия е водач на партия ще видите след някой друг месец кой ще се замисли отдавна се е замислил и измислил

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/9/21 09:36

    Професионален текст и точен коментар. Поздравления за автора.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/9/21 09:40

    Не става. Опитах. ОсманОктачо е назначено куче на Сава.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/9/21 09:49

    РАДЕВ Е НОМЕР ЕДНО. ЕДИНСТВЕНИЯТ СИГУРЕН ПРЕЗИДЕНТ.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/9/21 20:16

      Само, че ДОГАН ще каже кой ще е новият Президент

      Изтриване
  5. Анонимен9/9/21 13:21

    Нерде Радев нерде Борисов, нерде Ямбол нерде Истанбул

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/9/21 14:07

    Пазвантина на Тодор Живков и царя Кобурготски иска да се кандидатира за президент на България. Това са комунистически ходове от негова страна. Как не престана само.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/9/21 20:05

      Така е щото не го разследват. Той се мисли за неодсегаем, и докато прокуратурата пази престъпниците ще етака.

      Изтриване
  7. Анонимен9/9/21 14:23

    Автора дискретно подканя борисив да се кандидатира за президент ,за да го подрепи дпс .Това е посланието на статията

    ОтговорИзтриване
  8. Тука в нета четох някой беше казал,че разликата между Радев и Борисов е един вагон прочетени книги.За разлика от Радев,Борисов е прочел само ,,Винету,, и то до половината.

    ОтговорИзтриване
  9. Отговорът е един. Ахмед Доган не дава интервюта!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен9/9/21 17:27

    Пълни глупости!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен9/9/21 17:54

    На ДПС и сянката не можете да стигнете! Нито на Доган! Не може нито Радев, нито Борисов, нито някой друг. Първо забравете омразата, мързела и завистливоста от характера си! И робската си психика!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен9/9/21 19:59

    С всеки ден гласовете на Герб намалят, кадрите им бягат по други партии. Пример за това са училищните директори, които вече смениха боята и си опичат работата за да останат на работа...

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/9/21 20:31

    депсе и герп са от едно котило.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен9/9/21 21:40

    Само Радев

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен10/9/21 12:04

    Днес в 16 часа в Кърджали ГЕРБ и ДПС организират общ митинг. Защо 24родопи не пусна тази новина???? Къде е демокрацията и свободата на словото?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.