24rodopi/политика

"Аз мисля, че е крайно време г-н Борисов да престане да използва своята партия като щит и да защити честта й, като се кандидатира за президент", така държавният глава Румен Радев коментира думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че ще изчака до последния момент, преди да обяви кандидата за президентските избори на своята формация.

"Мисля, че е редно. След всички изговорени приказки и предизвикателства, мисля, че това е логичният изход", подчерта президентът, който присъства на откриването на академичната година в Минно-геоложкия университет в столицата.

Както първи 24rodopi.com писа, Румен Радев ще бъде в Кърджали в сряда и четвъртък. В града край Арда той ще посети музея и заводите "Теклас България". Ще разговаря с граждани, очаква се да има среща и с общински кметове.

Президентът отхвърли обвиненията на ГЕРБ и ДПС, че използва служебното правителство, в частност вътрешният министър Бойко Рашков, за да се разправя с политическите си опоненти. "Аз очаквам МВР и службите да продължат да работят решително и да защитят честността на предстоящите избори. На грозното явление купен вот не му е мястото в една демократична държава и е странно, че някои партии упорите се идентифицират с него", каза президентът.

„Искам да поздравя служебното правителство, че започна да въвежда ред в хаоса в енергетиката, насаден от предишните управляващи. Започна да обезврежда заложените от тях мини. Разбира се, има още много работа, така че да се намерят верните решения и да се отстранят една по една олигархичните зависимости в нашата енергийна система. Но първите резултати вече са на лице. Трета поредна седмица цените на тока в България са едни от най-ниските в Европа. Това е заслуга именно на служебното правителство, на неговите бързи и отговорни мерки“, коментира още Радев.

„Не се меся в работата на нито един министър“, категоричен бе той. „Грозното явление на купен вот няма място в една демократична държава и е странно, че някои партии упорито се идентифицират с това“, добави Радев.

Той обяви, че разчита на всички българи, които желаят истинска промяна и искат България да бъде една нормална, демократична и свободна държава. 24rodopi

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/9/21 11:09

    Във популярната анимация Том постоянно гони Джери и мишлето става симпатично на аудиторията. В случая имаме котараш и мишок, но нашият котарак Румен не гони мишката Бойко. Дори не го забелязва. Няма игра на котка и мишка.
    Но по-вярното е, че днес Румен Радев извади нож на умряло куче. Задават се скучни избори и победа на първи тур.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/9/21 11:38

      тук си прав но не за резидента

      Изтриване
  2. Анонимен27/9/21 11:09

    Велик! Браво! Най-много реват тия, дето купуваха вота

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/9/21 11:11

    600 000 гласа от ГЕРБ и 300 000 от ДПС правят 900 000 гласа, което означава балотаж. Давай Бойко, продължаваме напред.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/9/21 11:21

      Напред, към затвора

      Изтриване
    2. Анонимен27/9/21 11:32

      Резиденте срещу Кристалина колко ще искараш отиваш си фатмак хай чаооо

      Изтриване
    3. Анонимен27/9/21 13:22

      Кандидата на ГЕРБ за президент е Луна

      Изтриване
    4. Анонимен27/9/21 13:30

      Хе хе. ! Много тъпи парчета! Все едно някой насила води три синджира роби! Ами който и за когото иска ще гласува!

      Изтриване
  4. Анонимен27/9/21 11:14

    БРАВО, БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА. БЕЗ РЕАЛНА А САМО ИЗМИСЛЕНА КОНКУРЕНЦИЯ. МИШОЦИ СЕ КАНДИДАТИРАТ САМО ЗА ЕДНОДНЕВНА СЛАВА ПРЕД ПРОЖЕКТОРИТЕБЕЗ НИКАКЪВ РЕАЛЕН ШАНС. А НА ИСТИНСКИТЕ КАРИЕРИСТИ КАТО ПЕТЪР СТОЯНОВ ПЪРВАНОВ БОРИСОВ АКО ИМ ДЪРЖИ ДА ИЗЛЕЗАТ НА АРЕНАТА -КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТСКАТА. НО НЕ НЕ .СТРАХ ПОД РАЗЛИЧНИ ПРЕДЛОЗИ МАСКИРАН.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/9/21 12:19

    до 11:11 - герб и дпс нека да се надяват , отдавна се знае че винаги са били заедно , в добро и лошо

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/9/21 12:20

    Фатмака ще ви попита коя е вашата Родина

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/9/21 12:38

    Бой по тиквата, боййййййй и да реве на умряло...

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/9/21 12:43

    В минали времена мъжете са ходили на дуел Страхливите са живеели в позор.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/9/21 12:55

    Само Герб. Анадъму.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/9/21 13:08

    Аз ще гласувам за синоптика с хороскопите Банов/Плевнев/

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/9/21 13:19

    Господин Радев, служебните ви министри и назначените от тях кадри ако продължат с назначенията на калинки и депесари изборите ще са ожесточени. Отървете се от змиите в пазвата си ако искате да успеете.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен27/9/21 13:20

    Господин Радев, служебните ви министри и назначените от тях кадри ако продължат с назначенията на калинки и депесари изборите ще са ожесточени. Отървете се от змиите в пазвата си ако искате да успеете.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/9/21 14:09

    Едни управляващи не владеят както географията така и математиката. Явно трябва много да се учи.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен27/9/21 15:34

    Голям си артист модераторче, наистина модерираш, но това няма да промени картинката, да знаеш !

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен27/9/21 19:32

    Радев ще размаже всички депесари и ортаците им от гроб

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.