Кърджалийски ресторантьори ще подкрепят протеста на колегите си в Хасково във вторник, споделиха самите те пред 24rodopi.com. На този етап протестни прояви в града край Арда не са предвидени. Във вторник в Кърджали се очаква един от зам.-председателите на Българската асоциация на заведенията (БАЗ). Тогава ще се реши кога да има протест и в Кърджали.

От БАЗ са готови да бойкотират обявените нови мерки срещу разпространението на COVID-19, които ще влязат в сила на 7 септември.

"Ще дадем срок от 3 дни на парламента и здравните власти да отменят тази заповед. Ако този срок не бъде изпълнен, от вторник започваме протести в цялата страна и всички сме единни, че ще бойкотираме тази заповед. Няма да затваряме нощните заведения и няма да спазваме вечерния час", заплаши вчера от ефира на Bulgaria ON AIR председателят на БАЗ Ричард Алибегов.

Според него България е единствената страна, която забранява на народа си да работи, отнемайки му конституционно право, и след това казва: "Стойте си вкъщи, пари няма".

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/9/21 07:38

    Алибегов-Сачев. Защо толкова много обичаш Бойко Борисов?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/9/21 07:39

    Много по-полезно ще е всички ресторантьори барабар с персонала да се съберат и който не е ваксиниран да отиде в РЗИ. Ползва ще е по-голяма. Гарантираното спокойствие за клиенните по-голямо.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/9/21 08:58

    Помака Алибегов пуделчето на Бойко за какъв се има ?
    При гроб млъкна и спря пртестите но пред многото пари всеки млъква.
    "Голямата" личност ти ли си държавата ве Ричард ай сиктир от такъв боклук като теб!!
    Докато такива псевдо бизнесмени като теб с лопата да ги риниш но така ще е докато не се изчисти държавата от такива като теб нищо добро не ни чака!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/9/21 09:42

    Не съм видял някой да е фалирал!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/9/21 11:12

      Не само че никой не е фалирал, ами са увеличили печалбите си. ААко помните, ДДС-то за задевенията е 9%, а не 20. След като им намалиха ДДС-то, повечето заведения си вдигнаха цените, или намалиха порциите. Къде ти фалиране, облажиха се още повече. Да не говорим, че получаваха пари по схемата 80 на 20. Ама се оказа, че повечето са си ги взели, а персоналът - нъцки. Другото което е - повечето си осигуряват хората на 4 часа, а работят по 10-12. Ако тръгнат институциите - НАП, РЗИ и НОИ ще ги попилеят като пилци и през ум няма да им мине да бойкотират и стачкуват. Самият Алибегов да сте го видели да е отслабнал от глад и мъка? Напротив, става все по-дебел и нагъл. Защото знае, че има хора зад гърба си.

      Изтриване
    2. Анонимен4/9/21 12:16

      За такива като Алибегов Белене и да чука камъни белким му дойде в акъла и се приземи на земята,че се е самозабравил

      Изтриване
  5. Анонимен4/9/21 10:01

    Любовникът на Сачева отдавна си продаде душата. Когато Бойко беше на власт го купиха набързо и мълча като накаано дете 2 месеца, сега ще ми се прави на герой. Нямало да спазват ограниченията. Алооо, затворете го и го съдете за тероризъм и да видим дали ще е толкова ербап. Служебното министерство пипа с копринени ръкавици, а трябват белезници и обвинения за неспазване на Конституцията. Кърджалийци, не му се подвеждайте по акъла, той изпълнява опорките на ГЕРБ в момента, а тяхната цел е да създават хаос и после да обвинят Радев и неговите министри.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/9/21 10:44

      И Сачева ли е вършал въй въй
      дето вика бат Тошко мафиотска структура.
      Много вярно е всичко написано хората които нямат лилави очила ще го разберат и съгласят с всичко а другите ще плюят и бълват помия!

      Изтриване
  6. Анонимен4/9/21 11:36

    Толкова алчни ..... само тези два бранша ли съществуват като дейност в България .Мярка 60/40 , мярка ЗАПАЗИ МЕ , мярка във връзка с КОВИД към НАП .На коя друга дейност така се помогна ? и ние работим под напрежение , има време не взимаме стотинка защото децата учат дистационно , нямам право право на помощ защото не работя в затворения сектор ,ДДС то ви е 9 % а купувата на 20 и какво става разликата от 11 % нито се облага с данъци нито нищо ,,,,чист кяр .......и още стачкуваме ...... Алчния си е алчен .......

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/9/21 03:01

    персонала които отиде на протест ще има по 200 лв бонус от шефа си такава била уговорката между патроните в Кърджали

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/9/21 12:04

    Стига са се оплаквали карат коли за по 200 хиляди подържат висок стандарт на живот .На персонала хвърлят някоя стотинка колкото да не умрат от глад и после нямало персонал .Няма и да има те се подиграват с хората . Икономическа защо спи. Да ги пита тях откъде забогатяха толкова бързо .

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен5/9/21 12:59

    Кърджалийските ресторантьори да стоят далеч от този еничарин помак за да не излезем на протест истинските помаци 80% от ресторантьорите в Кърджали развиват бизнес с крадени пари и ги перат. Познаваме бащите ви и спонсорите ви тепърва ще ревете като тръгнат Нап,Инспекция по труда, Нои и икономическа на проверки.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.