Заедно с Асен Василев ще бъдем част от промяната на България.

Това обяви служебният министър на икономиката Кирил Петков.

Ако двамата служебни министри не шикалкавят и наистина са решили да „продължат промяната по най-ефективния начин“, утре те няма да фигурират в състава на новия служебен кабинет.

След още някой друг ден пък ще обявят, че ще се явят на предсрочните парламентарни избори с една от двете партии, които вече 24rodopi.com посочи. За нов политически проект просто няма време.

Петков-Василев и компания ще влязат в новия парламент, за тях дори можело да гласуват над 400 000 избиратели! Това сочи моментната електорална картина, казват социолози, което иде да рече, че в 47-ото Народно събрание може да има 8 политически формации. Възможно е също така някои от „сигурните“ да останат под 4-те процента, защото Кирил Петков ще им „глътне“ от електоратите им.

Дали Кирил Петков върви към №1 в българската политика, дали се увеличават шансовете му да стане следващия редовен министър-председател,…

Звучи интересно, предизвикващо спорове и хейтърство.

Но сигурното е едно: Появата на Кирил Петков и Асен Василев на Избори`ноември 2021 вещае сбор на новите партии в 47-ото Народно събрание, който ще позволява сформиране на тяхно коалиционно правителство. Разбира се, ако "Има такъв народ" не е "патерица".

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

22 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/9/21 09:56

    Едно е сигурно ако Петков влиза в политиката БСП и ДБ ще си издигнат кандидат президенти и работата на Радев ще увисне.Поради това не очаквайте изненади с нов проект.Второ ще го осъдят заради гражданството му и пак няма да му дават път.Трето какво е постигнал със Служебното правителство, освен вдигнати цени по магазините???

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/21 10:38

      9:56 преди съд трябва да има обвинение. Ти виждаш ли такова? Защото аз не..

      Изтриване
    2. Анонимен15/9/21 16:37

      Разкри далаверите на Бойко и ДПС. Това е предостатъчно за няколко месеца. Какво искаш да направи, като няма бюджет, служебен министър е.

      Изтриване
  2. Анонимен15/9/21 10:01

    глупости,що зорлем правите име на този лъжец

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/9/21 10:36

    Ако политическата им платформа е на база социал-демокрация..ще спечелят доверие от хората. В момента с това ляво, дясно и псевдолиберали не става. Всички виждаме 32 години!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/9/21 11:30

    Хаха. То ако ставаше с хубава прическа и трапчинки. Тоя пич лъже и маже постоянно. Вервайте му.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/21 16:37

      Ми хубаво бе, вервай си на еднокнижника, който ни го вкарваше с 200 у дупарите.

      Изтриване
  5. Анонимен15/9/21 12:16

    страх тресе задкулисието

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/9/21 14:30

    Време е вече нови лица, необременени,некорумпирани, успели сами, да застанат начело на тази държава. Да я поведат напред. Време е, стига вече стари муцуни,писна ни.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/9/21 15:52

    Тоя Кирчо ми е познат от някъде, но не мога да се сетя от къде!?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/9/21 16:01

    Ами то на един му вервахме както искаше той и след това ни оправи за 800 дни, неговият пазвантин също искаше да му верваме както искаше и приказваше и след това той така ни оправи за 12 години, че външният дълг на България по официалната статистика стана 44,3 милиарда долара. И накрая при кой управляващ се вдигнаха цените на ел. ток, горивата, природният газ, водата преди да дойде служебното правителство което повлече почти всички цени на хранителните стоки. Нека само да припомня при служебното правителство ли се дадоха около 3 милиарда долара за самолети на американците които още ги няма и около 3 милиарда долара за Турски "Балкански поток" от който вече и Унгария получава природен газ ама ние не. За милиардите дадени за строителството на магистралите в България на които сега им се правят ремонти и са на 6 години сигурно пак служебното правителство е виновно. Как няма някои не само да млъкнат но и да се засрамят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/9/21 16:35

      И не ми стана ясно ще подкрепиш ли Петков или не? Другото е ясно и е точно така, както си коментирал.

      Изтриване
  9. Анонимен15/9/21 16:28

    Петков и Василев са хора, които всеки с малко акъл дори ще подкрепи, независимо дали ще имат свой политически проект или ще влязат в готова партия.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/9/21 18:20

    aYDE I NA TOZI DA MU SIRBAME POPARATA I SHTE STANE TAS TAMAN....

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/9/21 18:23

    Щели да ползват името на ПП ДОСТ!

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/9/21 18:29

    Като няма Прокоп...сия...
    Ех,Прокопиев

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/9/21 20:24

    Кирил Петков ако създаде партия, на новите избори през месец ноември не само ще спечели изборите, но ще бъде и новият министър-председател на България. Той е подготвен теоретически и практически за такъв от американците и те ще го одобрят. Другите партии от статуквото ще бъдат само участници и свидетели по време и след изборите. Така, че дали хората ще гласуват за него или не той ще бъде. Да сме живи и здрави само, а Радев ще си остане президент за още един мандат.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен16/9/21 08:13

    ИТН е патерица на статуквото дпс и герб .Дейстнията им тотално разкриха ,че е проект но сарая и зад кулисието .Българските избиратели веднъж за винаги да разберат че слави кратуната е мутра от средете на разбойниците ,бандитите и бабаитете на прехода .Долу функционалния неграмотник

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен16/9/21 08:44

    Ще го подкрепя!

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен16/9/21 08:47

    За да погресираш в политиката май трябва да знаеш как да увеличаваш цените на стоките от първа необходимост и ще ви направят ПОЛИТИК №1

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен16/9/21 13:54

    Петков и Василев поне не са от тумбата на калинките, тулупите и мисирките. Някой нещо да каже. А бе както казваше един къде е батко да помага.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.