Деми Илиева, 24rodopi.com

Починалият от COVID-19 певец Ангел за последно е пял в Кърджали и Крумовград. Това разкриха за 24rodopi.com фенове, които са го гледали в кърджалийска дискотека на 3 септември. На следващата вечер е било последното му участие в Крумовград.
Популярният поп-фолк певец Ангел е починал снощи в София, съобщават негови близки. Семейството и приятелите на изпълнителя недоумяват как се е стигнало до фаталния край, след като е бил почти оздравял от двустранна пневмония.
По думите им, Ангел, който е баща на малко дете, се е разболял преди около две седмици и е постъпил в Пета градска болница в столицата с висока температура.
Изпълнителят е имал изградени спортни навици като например да кара колело десетки километри. Той се възстановил бързо и имал намерение да си тръгне от болницата.
"Той вече не кашляше, нямаше и температура. Изведнъж обаче започнаха да го убеждават, че се влошава и трябва да го преместят в болница с по-добър кислород", споделя близка на певеца. В крайна сметка Ангел бил настанен в "ИСУЛ", където се чувствал добре. Той говорил с близките си вчера и звучал много добре. Докато тази сутрин от лечебното заведение не съобщили кошмарната вест, че певецът е починал, защото дишането му спряло вследствие на инфекция от коронавируса.
Семейството и приятелите на Ангел са шокирани от внезапния му край и настояват всички подробности около мистериозната смърт на 35-годишния изпълнител да бъдат проучени.
Преди 23 дни в клип, разпространен в социалните мрежи, той заявява, че въпреки многото си участие в дискотеки и заведение е жив и здрав, „нито не се заразил, нито нищо“. Казва още, че неговият колега Борис Дали му е споделил същия ден, че се е заразил с COVID едва след затварянето на дискотеките като противоепидемична мярка. Обяснил, че имунитетът му е спаднал по време на изолация , а не когато е бил контактен с вируса.
24rodopi.bg

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

16 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/9/21 22:09

    Болен се разкарва във дискотеки за да зарази и другите ДТЕП

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен26/9/21 23:56

    Do gorniq komentator : na maykati p..ta kompleksarska !!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/9/21 17:55

      Кой е баща ти познаваш ли го или майка ти е останала бременна под моста циганин недоразвит

      Изтриване
  3. Анонимен27/9/21 06:48

    Влезеш ли в болница после те изкарват със ковчег товае граждани на бг всички болници са така уб...ци.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/9/21 07:41

    Може при пускането на кислород да са пъхнали маркуча по навътре

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/9/21 07:43

    Интересно защо винаги починалите в болници са от Ковид. Предлагам на всички починали от Ковид,да им се направи двойна АУТОПСИЯ.Всяка лекарска грешка може да се пише Ковид

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/9/21 09:20

    Съгласно официалните данни 11.49% (57 души) от установените нови случаи на коронавирус са ваксинирани срещу COVID-19, .Общо 40 са починалитеза последното денонощие, като 10% от починалите са били ваксинирани.
    И ваксинирани и неваксинирани, бъдете отговорни и пазете себе си и другите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/9/21 10:44

      9% от ваксинираните са с фалшив сертификат!

      Изтриване
  7. Анонимен27/9/21 09:56

    Умориха го в болницата,както с много други!Кислород не се слага на човек,който няма нужда! Така умориха и чичо ми!! Гадове!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/9/21 10:04

    36-годишният Ангел е бил наскоро ваксиниран, но е развил бронхопневмония. Явно са го лекували по ковид протокол, с дрогиращ ефект и неврологични симптоми, поради което привидно се е почувствал добре. Лекарите решили да го преместят в отделение с повече кислород, но няма информация дали са го интубирали за да сложат край на земните му страдания. Съболезнования на семейството му.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен27/9/21 11:38

    100/100 нарочно ама защо на Ангел?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/9/21 13:43

    Лекарите са 90 процента с купени дипломи и трябва да си избиват разходите! Това ми го казва млад лекар, който щял да пита НА началника си!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/9/21 15:28

      Omfg !!! God save the queen !

      Изтриване
    2. Анонимен27/9/21 23:02

      Ами даа завършили онлайн лекари е това ще е резултата

      Изтриване
  11. Анонимен27/9/21 19:46

    Днес чух разказа на млад мъж как е прибрал починалия си баша от моргата на болницата в гр.Кърджали.След продължителното обикаляне и търсене на персонала да му отворят, попаднал в коридора на моргата,където на стари,счупени легла са поставени трупове в чували.Каза ли му да го потърси и познае,за да си го прибере.Това ли е хуманното отношение и уважение към мъртвите на лекарите и обслужвашия персонал в болницата на гр.Кържали?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.