24rodopi.com/Коментари/Политика


„Обединител на нацията“ и „Уморени от гласуване избиратели“ - това са най-упоритите опорки през септември и октомври, а така ще е и до 14 ноември. Чухме ги и през последното денонощие. Не само от политици, но и от уж независими коментатори, социолози и прочие "-ози"-та, присъстващи в тайните хонорарни ведомости на партиите.

Сиреч, президентът трябва да поведе Обединеното хоро, на което да се хванат всички. Тъпо звучи, като лесна храна за „лош човешки матр`иал“, както се изразява Бойко Борисов, и за 80% дебили, по диагностиката на един бая образован от БСП.

Те обитателите на луксозна кооперация трудно се обединяват за асансьорните такси и други разходи, а опоркаджиите искат най-бедната и най-корумпирана държава в Европейския съюз да се обедини под лозунга "Каквото било - било".

Колкото до умората, канал ли ще копат!?


Много по-интересно е „разкритието“ на Осман Октай, бивша „дясна ръка“ на Ахмед Доган. След като Доган изгони Октай, Бойко Борисов поканил шутирания от ДПС да стане зам.-председател в ГЕРБ, гласи новината.

„Бившият заместник-председател на ДПС сподели, че е получавал покани от различни политически формации, включително и от Бойко Борисов - да бъде заместник-председател на ГЕРБ, но е отказал“, съобщава БНР.

Всичко казано от политици у нас е за рубрика „Истини, по-малко истини, никакви истини“, но ако е имало такава покана, вероятно е било преди много години, когато Борисов беше гост на учредяването на движение на етнически турци на един, който май се казваше Сезгин. Бая хора имаше в залата, но нещата не се получиха. После Борисов се довери на Вежди Рашидов, а най-вече на „чорбаджии“ в Североизточна България, които успяха да отклонят сериозна електорална армия от ДПС към ГЕРБ.

Това за Октай е бъзик работа, процентът на активността му се измерва с обществения авторитет на Веселин Марешки, примерно.

Все едно да кажеш, че щом като Мустафа Карадайъ се появил на пистата с още 23 кандидати за президенти, да обявиш, че вали-гърми Карадайъ ще стане държавен глава, а на неговото място като председател на ДПС ще седне д-р инж. Хасан Азис.

Яваш в изказа!


И докато при повечето играчи настроението е бодряшко, а думите им яко обещаващи, кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков откровено страда. Навил се университетският преподавател да дава интервю за снимките от спалнята на Борисов, ама реално няма полезен ход.

"Не съм сигурен, че снимките от Борисовата спалня са автентични. Смятам, че е възможно да са поставени нещата там. Борисов си разпозна жилището, но очевидно не си е разпознал парите и кюлчетата, защото никой не си държи по този начин нещата. Лесно бих могъл да се измъкна от този въпрос и да кажа, че не съм адвокат на Борисов и ако е корумпиран, това не е моя работа. Но ви казвам истината - смятам, че има проблем с тези снимки, защото никой нормален човек не си държи нещата по този начин, особено ценните вещи и парите“, смята Герджиков./24rodopi

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/10/21 15:06

    ТВА НА ИСНИМКАТА АМЕД АБИТО ЛИ БА

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/10/21 15:10

    Какво ще стане ако Карадайъ отиде на втори тур с Радев? Герб и ДБ кого ще подкпепят?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/10/21 19:25

    Знам само, че депсе се "закопа" с Пееф Ски и този път! И ми е Кефффф!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/10/21 19:26

    Какъв сигнал даваме на международната общност, ако след 12 години Борисов и всичко, което направи Пеевски все пак го оставим да вземе депутатски имунитет?
    Как да обясня на някой приятел чужденец #кой е Шиши ,защо е народен представил и кого представлява?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/10/21 19:28

    1. Буден гражданин е подал сигнал през август за Киро Харварда и затова спецпрокуратурата е образувала проверка. ОК.
    2. В едно международно журналистическо разследване НЯМА достатъчно доказателства за извършено престъпление от г-н Пеевски. Найс, а? Вервате ли на Гейшефф?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/10/21 19:52

    ДПС и техният обслужващ персонал от ГЕРБ са превърнали нацията в заложник на Ахмед Доган.

    Отдавна се знае, че Пеевски разполага с компромати за цялата политическа и бизнес върхушка от последните 20 години и ако откаже да му служи, Бойко Методиев Борисов просто ще изгори като Иванчева или собственика на Изамет.

    Затова предпочитат да взривят държавата и институциите й, нарушавайки санкциите по закона Магнитски.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/10/21 19:53

    Не бива да забравяме колко народ докара Доган да му варди "сараите".
    Тогава Бойко се беше насрал от страх.
    Та, прав е бил Иван Костов за "проклятието за България".
    Както винаги.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/10/21 19:59

    Защо вече е невъзможно да се открие публична личност, която да не е била от ДС?
    Има филтър.
    До микрофона се допускат само определени от филтъра хора.
    Останалите, недопуснатите, те са или по кабеларките или си говорят сами в банята.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/10/21 19:59

    Не ме интересува мнението на « специалисти « когато сам виждам и разбирам политическия живот в страната за последните 30 години, за ролята и мрежите на ДС- ченгетата, ограбването на България и странната пасивност на прокуратурата за някои случай и необичайната и активнос по отношение на други .

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/10/21 20:00

    Без ДС - ченгета! Лустрация!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен15/10/21 20:01

    Българската трагедия, в която живеем се обяснява много просто - с дпс и с начина по който гласува едно определено малцинство. Още -и вероятно никога - няма да си изплатим греховете към тях заради позорната смяна на имената и изнването им - едно от наследствата на бкп и дс.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/10/21 20:03

    Убеден съм, че Пеевски ще се откаже от мястото си след изборите. Доган няма да рискува да си блокира всички пътища към останалите партии и бизнеса с такъв нагъл избор. Поне до отменянето на санкциите по Магнитски, ако се случи, или до заглъхване на скандалите и разследването от "Пандора". Пеевски е пуснат на пистата само като ракета носител за повече гласове.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен15/10/21 20:03

    Напоследък много започна да се тресе земята около ДПС. Първо загубиха катастрофално 2 избора подред и останаха извън топ 4.

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен15/10/21 20:03

    А за капак излезе Пандора и още повече разкри зависимостите на Доган, Пеевски, Борисов, Минев и останалите. ДПС се тресе мощно и Доган ще се опита да спре кризата в зародиш, за да не се стигне до събитията след изгонването на Местан. Пеевски в момента не е опасен за изборите, защото там гласовете идват от подкупени роми и неграмотни турци. Но след това ще бъде изтеглен.

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен15/10/21 21:18

    Осман Октай да признае, за колко откраднати пари беше изгонен от ДПС.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.