Подобряване на административните услуги в Община Момчилград с цел улеснение на хората с двойно гражданство.

Това бе обсъдено от кмета Илкнур Кязим с изселници, живеещи в различни квартали на турския град Бурса. Поредицата срещи бяха оценени като ползотворни, проведени в „изключително топла и приятелска атмосфера“.


Благодаря на цялото ръководство на Сдружението на момчилградчаните в Бурса, както и на неговия председател Хасан Йозтюрк за доброто ни взаимодействие и сътрудничество в името на нашите изселници в Бурса, които имат нужда от общата ни подкрепа. Благодаря на кмета на побратимената Голяма община Бурса Алинур Акташ, с когото се срещнахме отново, за да надградим постигнатото дотук и да продължаваме да реализираме идеите ни. Особено съм щастлива, че при визитата ни в Бурса имах възможност да посетя новоизградения парк в Община Кестел, носещ името на легендарния щангист и почетен гражданин на Момчилград Наим Сюлейманоглу“, посочи кметът на Момчилград.

Илкнур Кязим бе част от делегацията на ДПС, в която бяха също народният представител в 46-ото Народно събрание Байрам Байрам, кметът на Община Ардино Изет Шабан, председателят на Общински съвет – Момчилград Ерсин Юмер, председателят на Общински съвет – Джебел Сейфи Мехмедали и заместник-кметът на Община Крумовград Абидин Хаджимехмед.

Те бяха гости на най-голямата изселническа организация в Турция – „Балгьоч“.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/10/21 10:05

    Хората са казали няма вечни приятели и душмани. Балгьоч Бурса не искаха и да чуват преди години за ДПС, сега са дупе гащи.Ne oldu Sadik aga

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/10/21 16:56

    Дебелия Садък и Гюрчайс Джеймс въртят някакви завери! Радев е в техния обзор, договарянето продължава. Хора на Слави ги посетиха и им оставиха муниции!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/10/21 19:21

    Да подобряват услугите.За настоящ адрес искат 300 ЕВРО Удостоверение за раждане 15 лв без фактура.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.