24rodopi.com/TV/Политика

„Нямам вяра на никого. Искам млади хора, можещи, знаещи, старите омръзнаха. Нужни са такива, дето са построили нещо - фирма, предприятие, дали са хляб на други - такива могат да работят…“.

Различни мнения. На младия, на стария, на опитния, на прозрелия. Това е електоратът. Букет от емоции и мнения. Към него тръгват Те, за пореден път.

Предизборната кампания започва с 27 партии и коалиции и общо 129 кандидати за народни представители в листите им в Кърджали.

Кои са водачите на листите на водещите партии? Някои добре познати, други тепърва ще показват кои са.

Цвета Караянчева. Зад нея е „ГЕРБ-СДС“. Машинен инженер, ръководила завод и десетки служители, преди да влезе и остави диря в политиката.

Мустафа Карадайъ води ДПС. Води и в Кърджали, за пореден път. Свързан с партията от 1991-ва година до… момента.

Социалистите заложиха на най-дългогодишния областен председател на структура на БСП в страната. Милко Багдасаров държи и друг рекорд. Десетилетия наред ръководи „училище за шампиони“.

Родопчанинът Александър Вълчев е водач на „Има такъв народ“. Сценарист, творец, текстописец.

„Продължаваме промяната“ стартира в Кърджали с рали пилота Димитър Илиев от столицата, един от най-успешните състезатели с ръце на волана…

Ред е на избирателя./24rodopi

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/10/21 13:34

    Кърджали отдавна е на "висш" пилотаж, за избирателите е ясно. Имаше една приказка "И магаре да сложиш..." .

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/10/21 14:30

    какво направихте вие за хората ? какво направиха останалите партии за хората? защо вие не живеете с 650 лв (+ удръжките от ГОЛЯМАТА минимална заплата? 35 лв на месец достатъчни ли са за децата/внуците Ви? Добре ли са депутатските ви заплатКи, или пак ще си гласувате увеличение на малките ви заплатКи?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/10/21 16:24

    Омръзнаха ни едни и същи лица.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен16/10/21 17:56

    Като са Ви омръзнали едни и същи лица да ги сменим чрез гласуване на предстоящите избори. Иначе, пак няма да има оправия.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.