24rodopi.com/Кърджали

Натъпкани автобуси, кошмарно пътуване. Градският транспорт в Кърджали по време на пандемия. Злобно и арогантно отношение от страна на шофьори и кондуктори.

За това сигнализират читатели на 24rodopi.com.

„Автобусите са стари, отдавна в пенсионна възраст. Изгнили са, а вътре е ужас. Малки превозни средства, които се пълнят до краен предел. Само преди ден автобус взе пътници от спирката на автогарата и не можа да потегли. Шофьорът се разкрещя на пътниците да мълчат и каза, че му светнала лампата за маслото. От фирмата щели да пратят друга кола и пътниците да чакат“, разказаха за 24rodopi.com пътуващи по линия №6.

Сигнал е бил подаден и до транспортния отдел в Общината, откъдето посочили, че ще се проведат разговори с фирмата-превозвач./24rodopi

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/10/21 22:15

    Ква пандемия кви 5 лева бе!Пълен фарс, защо Китай развалиха болницата, която направиха след един месец? Те са прост народ, изводите оставям на умните😉.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен14/10/21 22:58

    Само този който не е пътувал не знае за какво става на въпрос! Нещо страшно е! Днес вече не само вън бях с чадър, но и в амтобуса - тече от всякъде, мокри, скъсани седалки. Не можеш да седнеш, претъпкан. Каква дистанция, как да се пазиш?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/10/21 23:50

      Гласувайте за промяната! Докато ДПС и ГЕРБ владеят града, все ще е така.

      Изтриване
    2. Анонимен15/10/21 10:14

      Само мрънкате, за да е всичко ок билета трябва да е 1.50 лв

      Изтриване
    3. Анонимен15/10/21 11:25

      а бе.22:58-аконямаш.акъл.нямаш книжка кола.и ако си пинтия.не се оплаквай.а върви пеш.глупако

      Изтриване
    4. Анонимен15/10/21 13:46

      11,25, ти май на Цвета лафовете ползваш.

      Изтриване
  3. Анонимен14/10/21 23:15

    Озлобиха хората тия Гербаджий и дъпъСари..жалко!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/10/21 08:52

    КАТ вие спите ли.Не виждате ли какви скапани автобуси се движат в града.А и онези болните,които след 22 ч "ревът" с моторите.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/10/21 09:39

    Тва незабавно трябва да се сигнализират съответните органи и тези консерви да се спрат от движение и то незабавно!!!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/10/21 10:00

    Крайно време е да се развие градският транспорт така малко ще се намали ърафика от коли

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/10/21 10:26

    Коронният отговор на общината, ще разговаряме с фирмата-превозвач, и после ни вест ни кост и всичко по старому.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/10/21 10:35

    Тези автобуси-малките които обслужват пътниците от гр.Кърджали ги домъкнаха втора употреба някъде от Северна България. Големите пък автобуси също втора употреба от Германия. Автобусите много бързо се развалят защото вижте какви са градските пътища. Под всякаква критика. Пред Община гр.Кърджали се веят много знамена на побратимени държави. Особено с Р. Турция с която има доста побратимени градове последният от които е гр.Чорлу. Толкова ли е трудно от там да бъдат внесени макар и не нови но годни такива. Пък ако и от там не може да се обърнат управляващите към Китай. От там толкова много автобуси се вкараха в България за доста градове. Само с предизборни обещания не става. Трябва нещо да се направи за хората от този град.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/10/21 12:45

      10:35 От преди десетилетие, когато се убедих, че Дъпъсъ, задкулисно работи с Гербъ и БСпъ, аз спрях да мисля и надявам, че ТЕ ще помогнат с нещо полезно на гражданите на България на хората. Част от резултата го виждате...по горе. Ако това безобразие и безочие от тях продължава след още едно десетилетие Кърджали ще заприлича на афганистанска провинция..Затова борете се умната или хващате багажа и семейството и се махате далеч от тези крадливи, самозабравили се маймуноподобни, властимащи - егоистични индивиди..

      Изтриване
    2. Анонимен15/10/21 13:44

      Прав си, трябва нещо да се направи за хората. Ама кой? Нали виждаш кои избират.

      Изтриване
  9. Анонимен15/10/21 13:35

    Герб и дпс какво са направили досега за хората?Нали не пътуват с автобуси?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен15/10/21 14:02

    Като видиш че,е пълен автобуса и щом те е страх от ковид 19 недей се качва возите се за 70 стотинки и мрънкате качи се на такси да те закара за 4 лв сядаш на задната седалка пътуваш като бял човек но като си скръндза и мизерник ще се тъпчиш е стар автобус и ще мируваш за 70 стотинки какво искаш в самолет ли да се возиш .А доколкото до шофьорите те не са ви лични шофьори и не са длъжни да ви отговорят на тъпите ви въпроси вие колко пъти ги обиждате и ги псувате

    ОтговорИзтриване
  11. Кърджалийци не заслужават такъв транспорт!
    Къде е Общината?Господин КМЕТА да заповяда и се повози с тях особено в пиковите часове !

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен15/10/21 21:38

    Никой нищо не може да направи на Арпезос Бус . Всички най-печеливши линии са техни, автогарата е тяхна и още много неща. Идете в общината и ще ги видите там, заедно са с ДПС постоянно са при Орхан Кадиров( началник транспорт)

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен17/10/21 03:05

    otivaite na vlak i metro ve...i lifta imate...ko riveti?;) i faytonki ima, ... magarita bol...rikshi v mahlata...ohoooo...kolilo s tri kolileta...vai...... i samulet nali imati vee? korap plava v ezerto mobildick ;)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.