24rodopi.com/Политика

„На седмица прочиташе по 4-5 книги, че и повече. Един път не съм чул от неговата уста една цинична дума, докато ние ,останалите от махалата, бяхме много "колоритни", като деца, особено по време на мач“, казва за кандидата за президент проф. Атанас Герджиков кърджалиецът Юксел Каледжи, хотелиер.

Както вече 24rodopi.com писа, Анастас Герджиков е роден през 1963 година в Кърджали, но семейството се премества през 1968 година в София.

„Наско или Насето, така му викахме. Познавам го от 1971 година. Всяка година, от 1 до 9 клас, по време на ученическите години идваше при баба и дядо в Кърджали. Живееха на нашия етаж, на улица „Булаир“. Много възпитан, толерантен към всички. Плувахме в басейна през летата, а през зимните вечери играехме шах. Имахме си сигнал, от детския сериал „Ум белият делфин“, спомня си кърджалиецът./24rodopi

Очаквайте още по темата

24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

23 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/10/21 13:19

    Висша форма на помъклаклък- франгаджалък! Сигурно цялата кърджалийска библиотека е изчел! Големи ореоли , големи функни !!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/10/21 13:29

      Ти ако беше чел, щеше ти да си кандидат! Хора разберете, че просто трябва всички да гласуваме ( за когото ви е кеф). При тази нищожна избирателна активност винаги ще ни е зле и ще ни клатят.

      Изтриване
  2. Анонимен7/10/21 13:34

    ЧАКАМЕТЕ НА ПОСТА ПРЕЗИДЕНТ, ПРОФ. ГЕРДЖИКОВ ! ОБЕДИНИТЕЛ НА НАЦИЯТА !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/10/21 16:13

      Много ще има да чакате, значи!

      Изтриване
  3. Анонимен7/10/21 13:40

    Едно време, Юксел, всички четяхме по толкова книги на седмица. И то не само през ваканциите, и не само задължителната литература. Някои продължаваме да четем и то много. Това не прави "Наско" добър кандидат за президент, още повече, че започна кампанията си с лъжи и увъртания. Иначе да е жив и здрав, нищо лично.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен7/10/21 13:44

    Просълзих се.Явно е чел голям брой книги, за разлика от еднокнижния, но не е разбрал, че човек има достойнство, което се губи станеш ли подлога.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/10/21 16:14

      Ха браво! Целиш десетката с този комент!

      Изтриване
  5. Анонимен7/10/21 14:23

    На вас огуда няма.Един чел Винету само и бил прост, другия станал професор и пак не става.Хак ви е дереджето на което сме.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/10/21 15:37

      Ето чел е, станаб е професор, моите уважения. Но не става за президент, особено с подкрепата на ГЕРБ и ДПС. Кого ще обединява теб и Пеевски? Теб и Доган? Теб и Бойко? Аз за тези тримата изброени никога не съм гласувал. Аз не искам да бъда маша на представители нито на ГЕРБ, нито на ДПС. Радев е моят президент, твоят може да е и професорът, но знаеш, че е лош избор.

      Изтриване
  6. Анонимен7/10/21 15:01

    Този "хотелиер" първо да се издължи на хората, та после да се изказва и подмазва на кандидат-президента

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аллоо,Варелчик...кой си Ти Бр ее...

      Изтриване
    2. ...най са ми гнусни Анонимните...,за мен ,някой ,който се криеше Ад анонимност...е изпражнение..

      Изтриване
    3. Анонимен9/10/21 17:30

      До Анонимният-7/10/21
      Абе лайненце,Ти що не си гледаш Себе си,а си тръгнал да упрекваш другите хора...🤮🤮🤮

      Изтриване
  7. Анонимен7/10/21 16:36

    ГОРД ЩЕ СЪМ ДА ИМАМЕ ПРЕЗИДЕНТ РОДЕН В КЪРДЖАЛИ...УСПЕХ, Г-Н ГЕРДЖИКОВ...ЗА ВАС ЩЕ ГЛАСУВАМ!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/10/21 19:43

    Ама намерихте кой да му е застъпник - един, дето не дължи пари сигурно само на кандидата.И е редно да го представяте като бивш хотелиер и настоящ тираджия

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Абе,помияр...боли ме Хея ,какво говориш за мен...Ти си Анонимен...за мен си Варелчик...

      Изтриване
    2. Що за "Човешко същество",може да твърди за някой друг нещо...под анонимна форма...🤔,ако си Достоен човек,и вярваш на това,в което си ивере ...си напиши името,а не като ,някакъв варел ,да говориш..и да се криеше...

      Изтриване
    3. Що за "Човешко същество",може да твърди за някой друг нещо...под анонимна форма...🤔,ако си Достоен човек,и вярваш на това,в което си ивере ...си напиши името,а не като ,някакъв варел ,да говориш..и да се криеше...

      Изтриване
    4. Що за "Човешко същество",може да твърди за някой друг нещо...под анонимна форма...🤔,ако си Достоен човек,и вярваш на това,в което си ивере ...си напиши името,а не като ,някакъв варел ,да говориш..и да се криеше...

      Изтриване
    5. Сега,искам ,да кажа едно...тия комунистически лайна,които говорят по мой адрес,ако бяха поне малко ,човешки изпражнения...щяха да имат смелостта ,да се нарекат..не Анонимни,Ами д Еди кое си име,като мен...ама нормално е ...едно изпражнение,в градската мрежа за отпадни бъклици да е анонимна..,😀

      Изтриване
    6. Анонимен9/10/21 01:56

      Аман ,от анти Европейски подлоги!!!Не се свършихте бе...На който ,не му харесва ,да се връща в Сибир !!!

      Изтриване
    7. Ало,Анонимният...защо нямаш смелостта,да Си изпишеш името...Ти си от същите "хора",където по времето на тоталитарният режим ...пишехте доноси срещу невинни хора в Милицията...И сега ,понеже сте свикнали... ги правите,под друга форма във Фейса...

      Изтриване
  9. Анонимен9/10/21 09:07

    Сега по важно е ПКП-то Оди ли пеша? Била се отказала от услугите на НСО-то.Агата се е покрил,наплашил се бил от някой си Магнитски-хамериканец дето спирал кранчето,Абе лош гринго.. А иначе каунят ша си е пак председател на територията на всезнайковците...Оправия няма,само простотия и кюфтета,шкембе чорба,ефтин орис,олюво за 4,50 и бял ляб,жигари и кафета...Книгите са мираж!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.