24rodopi.com/TV/Общество

Въвеждането на „зелен сертификат“ повиши „интереса“ към ваксините. Пред имунизационния кабинет, намиращ се в Регионалната здравна инспекция в Кърджали, от рано сутринта в четвъртък се редяха на опашка. Сред желаещите имаше и медицински работници.

„Виждате, в пандемия сме, нещата се усложняват. Имам и възрастни родители и поради усложнената обстановка трябва да предпазя себе си, близките си и пациентите, с които работя“, посочва медицински работник, поставил си току-що ваксина на Pfizer.

„Не желая да коментирам. Ами, принудени бяхме, не е нужно да казвам от кого, айде сега, нали знаете …“, отговаря лаконично мъж, чакащ за ваксинация. Подобно на него и останалите на опашката се притесняват да споделят мотивите си.

В същото време, на витрините на големите нехранителни магазини в Кърджали бяха поставени табели, с които да уведомят клиентите си, че вече не се допускат хора без  представяне на ваксинационен паспорт, PCR тест или антигенен тест. Десетки пък бяха връщани. 

До неделя, включително, при проверка на РЗИ и при установяване на нарушение, ще се издава само предписание./24rodopi

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

15 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/10/21 19:15

    Ваксинираните са толкова заразоносители колкото и неваксинираните. Всичката Ви логика е такава. После що не сме искали да се ваксинираме. Ей заради такива лъжи.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/10/21 19:17

    ''Според мен нарастването на цените ще остане в рамките на 2% и няма нищо общо с Ковид ''
    Румен Радев - Президент на българската / да я наречем/ държава......

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/10/21 19:17

    Май служебното правителство не осъзнава, че под прозорците им не са се събрали триста протестъри, жадни за власт. Под прозорците им са гладните. И те се увеличават. А бунтът на гладните няма нищо общо с дирижирания крясък на протестъра, нали...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/10/21 19:24

    няма да участвам в експерименти с течности, които не са минали всички необходими и изисквани от регулаторите до момента тестове и изпитания... Тези препарати с които искат да ни обработват и "спасяват" имат само "разрешение за употреба в извънредни ситуации", което е дадено заради неотменната вече 18 месеца "извънредна епидемологична обстановка". Те затова не я отменят независимо дали има 20 или 20000 заразени - трябва да се купуват и прилагат все повече от препаратите - ето в Израел вече са доста напред с третите игли..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/10/21 19:26

    Няма да се ваксинирам, защото си имам имунна система
    Няма да се ваксинирам, защото съм преболедувал и си имам антитела
    Няма да се ваксинирам, защото си имам и Тклетки
    Няма да се ваксинирам, защото това, което твърдите, че е ваксина е все още в изпитателен срок до 2023 и не искам да подписвам информирано съгласие да участвам в експеримент
    Няма да се ваксинирам, защото тази "ваксина" не е част от задължителния имунизационен календар на страната (представете си всички други имунизации и реимунизации съм си направил)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/10/21 19:50

    Днеска едно такси пежо 308 шофьора с дълга коса не ме качи щото съм нямал зелен сертификат и съм за айрово ужас но сега ще се ваксинирам

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/10/21 08:43

      питай го шофьора с дълга коса от ракия има ли имунитет

      Изтриване
  7. Анонимен21/10/21 19:55

    Кажете коя ваксина дава най малко странични ефекти за да избера нея обаче след две седмици за да свършат по застоелите

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/10/21 20:19

    Аз да питам само Родопи 24 на джамия без зелен сертификат мога ли да си хода

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен21/10/21 21:11

    Повечето хора са принудени, иначе трябва да сменят професиите си, или да им бъркат в носа през ден.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен21/10/21 21:27

    Лекари излизали в платена отпуска верно ли е

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен21/10/21 22:34

    Мръсни гафове,играете си с хората като с мишки.Щом сте толкова загрижени да не умрат хората защо не намерите ваксини за всички болести от които се умира бавно, но сигурно...

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен22/10/21 11:02

    до 20.19 може и по к.рви да ходиш баджанак, ама без целувки само упражнения.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен22/10/21 12:30

    Чел съм 1984 на Оруел книга табу повреме на социализъма/така казваше бай Тошо/ много интересно четиво бих казал Библия за неграмотните калинки и политици. Повече и да пиша и да говоря няма да ме разберете 80 % сте с купени дипломи.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.