Три пъти избори в рамките на година-три успеха за ДПС. За пореден път Движението за права и свободи доказва, че е стабилна партия.

Тези изводи бяха направени на разширено заседание на Общинския съвет на Движението в Ардино. На срещата присъстваха кметове и кметски наместници на населени места. На заседанието бе направен анализ на постигнатите резултати на изминалите избори за президент и вицепрезидент и за народни представители. Събитието започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите на трагичния инцидент с автобус на автомагистрала „Струма“, както и жертвите на пожара в дома за възрастни хора във варненското село Рояк.

Председателят на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов подчерта, че за пореден път ДПС е първа политическа сила в общината. Той благодари от сърце на всички за сплотената работа в изборната кампания. „За пореден път Движението за права и свободи показа, че е стабилна партия“, заяви Шахин Байрямов.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан заяви, че в рамките на една година са проведени три избора, в които ДПС убедително печели.

„В изборите за Президент и Вицепрезидент на Републиката, както и в трите парламентарни избора, показахме отличен резултат и постигнахме целта си. Благодарение на всеки избирател от общината, областта, страната и чужбина ДПС има 4 избрани народни представители от Кърджалийския многомандатен район и 34 в национален мащаб. Имаме и избран депутат от Ардино в лицето на инж. Павлин Кръстев“, заяви кметът Изет Шабан. От свое име и от името на предизборния щаб на ДПС той поднесе своите искрени благодарности на всички избиратели от общината, които упражниха своя вот и за пореден път гласуваха доверие и подкрепа за партията.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/11/21 17:16

    ДПС е печелило ВСИЧКИ избори дотук, но това не е защото са умни икрасиви а защото се гласува етнически

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.