Животът е смислен и красив, когато е споделен. Когато хората са част от едно цяло, от едно семейство, от един отбор.

А когато предстоят парламентарни избори в една демократична република, каквато е България, ние подхождаме сериозно и отговорно. Кои сме ние ли? Сега ще разберете.

Животът упорито ни показва, че всичко е толкова крехко, нетрайно и променливо. За да издържи, човекът трябва да остане човек – за себе си и за другите. С усмивка и добро отношение!

Несъмнено България има нужда от нов модел на управление, изграждан на база професионализъм, свобода, екипна работа и отговорност към интересите на всеки гражданин.

С тази идея БСП излиза на парламентарните избори на 14 ноември с един сплотен отбор от местни, свестни и известни  - граждани, общественици, професионалисти, силни личности и най-вече добри хора!

Често казваме, че младите носят надеждата, вярата и продължението на всичко хубаво. Доказваме го в нашата листа с няколко имена, съчетаващи младост, опит, изява и постижения.

Костантина Карабоюкова е младежкият лидер на БСП – Кърджали, компютърен инженер и млада майка. Красива, амбициозна и щастлива жена, пример за борбен и справящ се човек. Работи като завеждащ компютърен кабинет в СУ „Петко Рачов Славейков“ и е уважавана от колегите си заради всеотдайността и професионализма, а двойно повече е обичана – заради благия си характер, сърдечността и отзивчивостта.

Ангел Коджаманов е най-младият в листата на БСП. В момента е студент в Софийския университет „Климент Охридски“, специалност „Право“. Едновременно с това работи в немска компания. Смята, че Кърджали има огромен туристически потенциал, но е необходима нова инфраструктура, а образованието трябва да е основен приоритет в управлението на страната. С младостта и ентусиазма си ще работи точно в тези посоки.

Венелин Башев е учител, завършил специалностите „Културна и политическа география“, „Национална и регионална сигурност“. Председател на Общинския съвет на БСП в Кирково, където е и общински съветник. Занимава се също с производство на биопродукти и всеотдайно се грижи за семейството си.

Мария Стилиянова е икономист, работи в застрахователна компания. Завършила е и медицински колеж, както и бакалавърска степен по социални дейности. Обича пътешествията и природата, но най-много от всичко – синовете си.

В листата на БСП се открояват жените – млади, успешни, доказани професионалисти, със собствена реализация и с гражданска позиция, постигнали всичко, без да дължат никому нищо - само благодарение на себе си, волята и способностите си. Някои от тях не са членове на партийни организации, но отделят време, енергия и хъс, споделяйки идеите си! Щастливата жена е успешната дама, майка и професионалист. Тя създава доброто бъдеще. Тя е и лицето на нашата кампания.

Д-р Ваня Михалева е на втора позиция в листата на БСП като представител на гражданската квота. Завършила е дентална медицина и е безспорен авторитет и обичан от пациентите си стоматолог. Човек на действието, д-р Михалева се впуска в изборната надпревара и по сантиментални съображения – била е ученичка в първия випуск на Милко Багдасаров като учител по математика в СУ „Отец Паисий“. Щастлива съпруга и майка на двама сина.

Мария Милушева е успешна бизнес дама, винаги усмихната и готова да помогне. Завършила е „Бизнес мениджмънт и банково дело“, занимава се с ресторантьорство като собственик на кафе „Централ“. Нейната кауза от години е изграждането на съвременен приют за бездомни животни в Кърджали. Омъжена, с един син.

Надежда Тодорова е основател, управител и дизайнер на модния бранд Nadit&Nadit. Създава собствен дизайн на обувки, чанти и шалове. Утвърдената марка и многобройните колекции доказват мащаба на работа и инициативността й. Художествените модели се изработват със собствени екипи, включително в чужбина. Лирична и чувствителна, но в същото време борбена и съзидателна. Омъжена, с две дъщери.

Младостта не е порок, особено в съчетание с опита в управлението, провеждането на избори и реализацията на идеите. Затова в нашата листа се грижат утвърдените имена на стожерите, понесли товара на изборните битки и отговорността пред обществото.

Георги Кючуков е председател на Общинския съвет на БСП – Кърджали вече 9 години. Пети мандат общински съветник и неизменен председател на Постоянната комисия по образование, култура, вероизповедания и международно сътрудничество. Завършил е специалностите „История“ и „Политология“, понастоящем работи като педагогически съветник и учител по история. Лицензиран екскурзовод, с огромен принос за популяризирането на историческите и природните забележителности на Източните Родопи. Женен, с двама сина.

Иван Стойков е председател на партийната организация в община Черноочене. Завършил е специалностите „Педагогика“ и „Инженерна екология“. Дългогодишен директор на СУ „Христо Смирненски“ в с. Черноочене. Женен, с две деца и трима внуци.

Един отбор има нужда от треньор и от капитан, за да постига победи и да върви напред. А най-хубавото е, когато тези две позиции се съчетават в един човек. Водач, лидер, стратег, душеприказчик, психолог, мотиватор, двигател, ракета-носител… И още, и още. С едно име – Милко Багдасаров! Това име стои на първо място в листата на БСП – Кърджали. За него трудно се говори и пише. Всъщност не трудно, а дълго. И пак недостатъчно. Неизброими са образователните степени и квалификации в различни направления, които е завършил. Макар да не е роден в Кърджали, олицетворява всичко, към което всички ние, родените в Кърджали, се стремим. Отдал живота си на децата на този град, в който преминава целият му съзнателен, творчески и обществен живот. Народен представител в 42-то Народно събрание и заместник-председател на комисията по образование в него. Най-дългогодишният областен председател на БСП в страната. Женен за ученическата си любов, горд баща на двама сина и щастлив дядо на трима внуци. Умее да увлича дори и опонентите си за своите каузи, да обединява, да се бори, убеждава и намира винаги верните решения.

Повече от 30 години Милко Багдасаров е директор на СУ „Петко Рачов Славейков“ – несъмнено една от най-успешните български образователни институции. Президент е на волейболния клуб „Арда“ – Кърджали и председател на групата общински съветници в местния парламент.

Е, да кажем, че вече сме известни дори на тези, които не бяха чували за нас. Че сме свестни, могат да кажат всички, с които сме работили през годините. Че сме местни, няма никакво съмнение. Като такива се представяме пред Вас с усмивка, но не на шега, а съвсем наистина, с вярата, че ще получим Вашето доверие.

Ние сме семейство, отбор, сплотен екип, с една цел – по-добро утре за Кърджали!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/11/21 15:07

    Пчеларово е депесарско село, а двама пчеларовци в листите на БСП! Браво, гласуваме с 33 в бюлетината и 110 преференциално!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/11/21 16:38

    Bravo, 6te glasuvam za BSP tozi pat.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.