Като няма къде да играят, ритат топка на площадката на бившия ДАП. Като съседите са болни и заядливи пък, работата става още по-кофти.

Мъж от кърджалийско село направи забележка на играещи деца, бащата на едното пък му отвори рана на палеца на крака.

Случката се разиграва в малкото населено място. Болен местен жител трябвало да спазва точен режим на хранене заради здравословното си състояние. След това пък пиел хапчета, които го унасяли и лягал да си почива. Край дома му обаче често се събирали деца, които го притеснявали заради разговорите си на висок глас. В деня на саморазправата, младежите играели футбол на площадката на бившия ДАП. След като започнало да се стъмва те си тръгнали, но гласовете им край къщата ядосали болния мъж, който излязъл и започнал да им прави забележки. След като децата му се присмели, той ги подгонил.

Едното разказало случката на баща си след като се прибрало. Родителят се разгневил, грабнал мотиката и отишъл да се разправя със съселянина си. Препирнята се разразила в двора на болния. След обичайната доза крясъци, бащата на детето праснал с мотиката крака на местния заядливец. Ударът причинил разкъсна рана на палеца и… дела.

На две инстанции магистратите в Кърджали решиха: бащата трябва да плати глоба в размер на 1000 лева, както и разноските на потърпевшия от 1189 лева.

На снимката: В това село игрище няма, в други има, но се гледат глигани на тях

24rodopi.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/11/21 11:29

    С мотики не става, диваци прости!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/11/21 19:44

    А защо са се присмели децата на човека? Ония с мотиките не са научили децата си на уважение и подобаващо отношение към по-възрастните.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.