24rodopi.com/Кърджали/Скандалът
Кърджали без вода заради авария на магистралния водопровод. Проблемът е от няколко дни, а резервоарът, който захранваше областния град, вече е изчерпан, научи 24rodopi.com.

Все още никой не е започнал да отстранява аварията, причинена от изпълнението на втория етап на водния цикъл. Вода няма почти в целия град.

„Софийски консорциум е поел проекта, той обаче е даден на подизпълнители. Постоянно късат тръби, всеки вдига ръце и казва „Не е наша работа“, коментираха за 24rodopi.com запознати.

След намесата на "В и К" се очаква водоподаване до всички потребители в областния град да има до два часа.

Очаквайте подробности


 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/11/21 18:41

    Ало енергото ли е? Тук е В и К. И на Вас да ви еба мамата.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/11/21 18:52

    Ей боклуци безотговорни до каде докарахте този град !

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/11/21 18:53

    Ех този воден цикъл преди години копаха, правиха нещо със седмици водата беше черна, мътна. Усвоиха милионите, а сега сме без вода.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/11/21 18:55

    ТЕРОРИЗЪМ!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/11/21 19:02

    Всичко това което го констатирате и отразявате е сходно със строителството на автомагистралите в страната, вече толкова време няма фирма в България както отразяват другите медии да сглоби и да пусне четирите водни съоръжения на ПАВЕЦ-Чаира и хиляди други строителни обекти. Това обаче което се строи голяма част от него е некачествено. Няма контрол. Жалкото е, че всичко е за сметка на българският народ. Пък после някои се обиждат народа като ги подиграва. Хората по света за една седмица болница изграждат.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/11/21 19:29

    Как се казва Ибрикът, който е откраднал милионите и изпратил ц.гани да правят воден цикъл???????

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/11/21 19:44

    Няма ли онези дрипльовци на стадиона пак да вдигнат плакатите с Кърджали ви благодари г-н Гайтански. Мама ви мръсна вълци и лисици

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/11/21 19:57

    Изциклихте народа в този град

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен8/11/21 20:05

    Само жестоки санкции и глоби за подизпълнителите ще ги накара да си вършат работата, както трябва. Като са софийска фирма да не хванали някого за шлифера? Внимавайте да не дойдем с тояги и части от накъсаните от тях тръби да ви прогоним обратно там, откъде сте дошли.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен8/11/21 20:09

    Мръсни крадци и измамници !!! Не ви ли стигна 12 години !!! НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И ДПС!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/11/21 20:14

    Поне по време на избори някой отговорен политик да се намеси за бързото разрешаване на проблема. Или на местните политици така им отърва, защото са убидени на партийните централи.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен8/11/21 21:18

    Така е, след като с благословията на джипка се преведоха авансово милионите за воднен цикъл II-ра част на приятелска депесарска фирма. Вълка охотно си папка милионите. Прошляшки подизпълнители позакъпват на парче, при тежки аварии. Еваллах машаллах за схемите. Еваллах машаллах и за твърдоглавите гласоподаватели.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен8/11/21 21:23

    Chakayte malko be, nali "bulgarinat" beshe golyam geniy i tehnicheski um. S nay visokoto IQ v Sveta. I sega kvo se okazva edva li ne pleme ot mentredjii i dalaverimpeks. Nedeyye taka, che shte mi razvalitevtalpenoto za tova kolkouuu Velik e "bulgarinat". Nali tova ni vtalpyavate cyal jivot...

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен8/11/21 21:47

    Еееееееее,не се наядохте!Целият град заприлича на джунгла!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен8/11/21 21:55

    Овцете и без вода ще гласуват за Ахмед Ага.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен8/11/21 23:44

    Това за повишаване бройките от ковид ли е? По време на пандемия вода да няма. Съсипаха в тая държава!

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен9/11/21 09:55

    Не само водата ами и това мостче дето е на снимката ,скоро ще падне арматурата е оголена и бетона се руши но никой не обръща внимание

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен9/11/21 10:33

    Протест в неделя! Без вода няма гласове и бюлетини, да видим тогава как ще влезнат хрантутниците в така мечтания парламент.

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен9/11/21 13:24

    Ами те политиците вместо да се позаинтересуват и отидат на место да видят как върви ремонта с аварията на магистралния водопровод, да видят с какво може да се помогне, че хората останаха без питейна вода те ги посрещат с гайди. Само, че те не знаят, че хората след изборите ще ги изпратят с гайдите.

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен9/11/21 17:55

    За мостчето не се кахъри. Това мостче е строено много преди демокрацията и по него преминаваха навремето танкове и друга военна техника защото там беше старият път в посока гр.Хасково. А от другата страна не където са снимани двете жени на края на мостчето краят му беше счупен от един танк и както виждаш все още не е паднал. Тогава всичко се строеше качествено.

    ОтговорИзтриване
  21. Анонимен10/11/21 14:04

    ste vzriviavat i iasovirite...kef...vmesto voda, riba, riba v shandravanchetata ;)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.