Община Кърджали създаде дигитална платформа „Кърджали за теб“ за провеждане на консултации с гражданите.

Във връзка с прилагането на непрекъснати и последователни мерки за борба с пандемията от COVID-19, Общинската администрация се обръща към гражданите и им дава възможност да изразят своето мнение и да направят своите предложения за прилагане на допълнителни мерки, ако това е необходимо.

„Направете своите предложения за връчване на грамота от Кмета на община Кърджали и РЗИ-Кърджали за принос към общественото здраве на колектив, достигнал над 70% ваксиниран персонал“, призовават от администрацията.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/12/21 18:13

    Сложете КПП-та на всички кръстовища.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/12/21 18:18

    А защо администрацията е толкова раздута?!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/12/21 18:39

      Бе виж какво питат хората, остави сега администрацията, колкото е дал ГЕРБ, толкова е раздута, иначе как щяха да печелят изборите 12 години.

      Изтриване
  3. Анонимен6/12/21 18:42

    На национално ниво се решават мерките, иначе бих предложил зелени сертификати и за големите хранителни вериги в града - Лидъл, Кауфланд и Била. Нали всички реват, че има несправедливост - в кръчмите се иска сертификат, в тези магазини - не. Ако е възможно, въведете ги, да миряса това тъпо селско население в областта и да се приключва. Хем тъпи, хем нахални са.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/12/21 19:16

      Хитлер пасти да яде пред теб ! Аз предлагам и концлагери за несложили препарат или на сапун !

      Изтриване
    2. Анонимен7/12/21 07:29

      Аз понеже съм хем тъпа, хем нахална, предлагам такива крайни мерки да се прилагат навсякъде. Или, или. Не може като ходя на работа в предприятието да не ми се иска зелен сертификат, а като ходя в ресторанта да ми искат. Също така, като си плащам данъците и сметките, тогава пак не се изисква. Къде е логиката? Къде са мерките и медицината? Ковид има работно време и определени места на обитаване, което се определя от умни граждани, като вас.

      Изтриване
  4. Анонимен6/12/21 18:46

    Искаме допълнително пари.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/12/21 19:08

    Общината да си гледа общинските си задължения.Стария асфалт от ремонтираните улици лежи по тротоарите...Мърлячи...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/12/21 19:18

    Има само една допълнителна мярка и тя е отпадане на всички други до сега и нека се върне нормалността в нашия живот поне в Кж ! И да видите как ще станем изведнъж 200-300 хил население като заприиждат !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.