24rodopi.com/Политика

„Очакваме в рамките на следващата седмица да се сформира правителство. Още не сме подписали коалиционно споразумение, не сме получили мандат за съставяне на правителството“, това заяви съпредседателят на „Продължаваме промяната“ (ПП) Асен Василев в сутрешния блок на НТВ.

„Аз ще съм финансов министър!“, категоричен бе той, но допълни: „Не е ясно дали ще съм вицепремиер“, пише агенция „Блиц“.

„Все още уточняваме структурата на Министерския съвет (МС). Възможно е всяка партия, представена в коалицията, да има свой вицепремиер“, поясни съпредседателят на ПП.

„Имена за министри не сме обсъждали още. Ще изчакаме да уточним структурата на МС. Идеята е да има 1-2 министерства повече като разделим някои от съществуващите сега. Министерствата, които ние държим да оглавим, са Министерство на финансите, Министерство на вътрешните работи и Министерство на икономиката.

Да, Бойко Рашков предложихме за шеф на МВР“, каза Василев, визирайки казаното от Кирил Петков, че сегашният служебен силов министър, назначен от Румен Радев, ще е предложението им и за настоящ такъв.

Петков потвърди, че ще задържат още едно име от служебния кабинет – сегашния образователен министър акад. Денков.

Попитан дали Николай Събев, който бе спряган за транспортен министър на ПП, и сегашният служебен премиер Стефан Янев ще влязат в състава на новия кабинет Василев заяви: „Изчакайте до следващата седмица и ще разберете“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

30 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/12/21 10:39

    Да оставиш ковидиота Денков е все едно да се застреляш в крака.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/12/21 12:23

      Здравият разум казва да се стои настрани, докато човечеството си събере акъла...

      Изтриване
    2. Анонимен4/12/21 12:42

      Е, щом е така, сега ще видят в действие народните поговорки: „На каквото си постелеш, на това ще легнеш“, „Каквото повикало, такова се обадило“ и „Каквото си надробиш, това ще сърбаш“!

      Изтриване
    3. Анонимен4/12/21 12:44

      Има още по-важна задача: А тази задача е галопиращата инфлация и икономическата стагнация, която ни докараха Радев и Кирчо. Вече многократно Кирчо и Асенчо казаха, че всяка година се крадели по 8 милиарда, сега чакаме тези пари в бюджета. Вместо това всяка седмица получаваме по половин милиард нов дълг.

      След това може да се упражняват на теми съдебна реформа, мафия и каквото им се хареса.

      Изтриване
  2. Анонимен4/12/21 10:40

    С Денков се прострелвате в крака. Сами! Скоро пак сме на избори, демек!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/12/21 11:58

      На майка ти ушите прострелват. В цял свят има обявена пандемия, ваксини, зелени сертификати, как пък само вас лъжат, как пък един ваш роднина или близък не умря от ковид... Направо нямам думи какви идиоти са останали в България. Аре, изнасяй се и ти навън, да видиш как да се живее в условията на пандемия и тогава коменирай. И не гласувай никога, идиотите не трябва да имат право на глас.

      Изтриване
    2. Анонимен4/12/21 12:13

      ковИдиот! Тебе те е раждала ковидарка? Ще гласувам, за да живеем свободно. Напук на ковидиоти като теб! Скоро ще тръбите и бебетата да ги "ваксинират". Вървим по пътя на бройлерите с тези ваксини/препарати. Не е далече времето, когато ще стигнем до положение да разчитаме на изкуствен имунитет, защото с инжекции сме съсипали естествения такъв.

      Изтриване
    3. Анонимен4/12/21 12:14

      Все пак като погледнем "ваксинирания" свят виждаме, че хората мрат и ваксинирани. Алчността и парите могат да ви подскажат...

      Изтриване
    4. Анонимен4/12/21 12:14

      Няма да си ваксинирам децата против коронавирус. Това е сигурно.

      Изтриване
    5. Анонимен4/12/21 12:15

      Има ли изследвания как може да повлияе на вируса инжектирането на тези препарати на деца? Малко мутира при възрастните, дайте да му вдигнем рейта, като набоцкаме децата, които, между другото, в 99% го карат от безсимптомно до леко. Сега вкарайте в уравнението и статателно покриваните/цензурирани странични ефекти, особено при точно по-младите.

      Да, това е война.

      Изтриване
    6. Анонимен4/12/21 12:16

      ПП са ваксидиоти! Ваксиниране на деца с препарати на генно ниво не е допустимо! Докато не станат ясни страничните явления от генно манипулираните ваксини няма да дам да ми ваксинират децата!

      Изтриване
    7. Анонимен4/12/21 12:20

      Аз не съм антиваксър, нито привърженик на конспиративните теории. Аз работя с факти - всички ваксини, с които ние сме били ваксинирани като деца са били тествани между 10 и 15 години, преди пускането им на пазара, и в общи линии за заличили болестите, за които са били създадени. За омикрон ще е можеш да се боднеша след 3 месеца. И това при положение, че лекари от Африка съобщават, че местните го прекарват с леки до средни симптоми.
      И си задавам въпроса защо тогава се разработва ваксина с такава скорост?
      https://www.nbcnews.com/news/us-news/omicron-may-cause-milder-symptoms-experts-arent-breathing-sigh-relief-rcna6920

      Изтриване
    8. Анонимен4/12/21 12:22

      Това, което знам от добрите, фактчекнати медии и публикации е, че ваксината е тествана на под 2 хил. деца. От под 2 хил. деца се пуска веднага на милиони и се събират данни. Някои експерти от FDA се изказаха, че я пускат, защото иначе няма как да съберат данни да видят дали работи.

      Изтриване
    9. Анонимен4/12/21 12:22

      Вие верно сте болни мозъци. Няма да измрете от Ковид, но от тъпотиите си със сигурност. Колко ваксинирани умират, бе, вие може ли да броите? Да не говорим, че в Бг последният умрял 27-годишен си ибеше признал, че сертификатът му е бил фалшив. И едва ли е единственият случай. НИКОЙ НЕ ВИ КАРА ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ, БЕ КРЕТЕНИ, РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ ТОВА! Какво общо има тук алчността, между другото много ви е страх, че някой ще вземе два лева повече от вас, независимо на кое поприще. Плащайте си лекарствата, тествайте и доказвайте, че не сте заразени, ходете си по кръчми, на работа. Кой ви е спрял изобщо? Последният да провери колко починали дечица има от Ковид! С малоумници и сектанти повече няма да се занимавам.

      Изтриване
    10. Анонимен4/12/21 13:08

      ПАК ПИТАМ КОЙ ВИ КАЛА ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ ИЛИ ДА ВАКСИНИРАТЕ ДЕЦАТА СИ СРЕЩУ КОВИД? А ЗА ВАСКИНИТЕ - РНК ВАКСИНИ СЕ РАЗРАБОТВАТ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ! ЧЕТЕТЕ, ИМА ДОСТАТЪЧНО ИНФОРМАЦИЯ И НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

      Изтриване
    11. Анонимен4/12/21 16:58

      ИТН беше махнат защото бяха против задължителните ваксини.Тия младежи поеха ангажимента да го направят и служебно взеха победата,но забравят едно ние сме България и не се плашим нито от американци,турци,немци или руснаци

      Изтриване
  3. Анонимен4/12/21 10:49

    Кошмара на купувачите на гласове остава супер. Второ ако изчегъртате и кадрите на герб и дпс ще е супер.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/12/21 11:27

    Сега свалят Гешев и настава Видовден за герберите и депесарите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/12/21 12:25

      Няма да го свалят. Ще говорят, че искат, но все няма да успяват да го свалят.

      Изтриване
    2. Анонимен4/12/21 12:45

      държавата по произход, по нрав, по методи и средства, по цели и интереси Е КРИМИНАЛНА СТРУКТУРА
      затова "декриминализация на държавата" звучи най-малкото нелепо!

      Изтриване
  5. Анонимен4/12/21 12:26

    Само свободният човек има бъдеще. Бъдещето принадлежи на онези, които сами поемат отговорността за него. Останалото е самозаблуда и утопия...."
    Братя Стругацки
    А Денков ковидиота иска да боцка децата ни с ковид препарати с ДНК манипулации на клетъчно ниво.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/12/21 12:28

    ПП е про-ковид партия.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/12/21 12:45

    "Основният приоритет сега е декриминализацията на държавата" Ъъъъ, основният приоритет не знам. Обаче основният факт е, че организираните банди на Доган, Пеефски, Борисов, Цацаров, Гешев барабар с главатарите си, правят каквото си щат и каквото си знаят. Няма и намек от прибирането им на топло. Това е фактЪТ. А какви са приоритетите - това са глупости.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/12/21 12:47

    Отново дитирамби, БСП става важна, договорките на тъмно стават приемливи. А кой на кого е патерица ще стане ли ясно? ИТН бяха против коалициите, сега първи на пистата. ДБ бяха против БСП, сега прегърнати. Що за политическа хигиена?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/12/21 14:29

      Герберастите да мълчат, това е най-здравословно сега за тях. Свърши вашата, не го ли проумяхте?

      Изтриване
  9. Анонимен4/12/21 13:00

    "Промяна" е възможна само при смяна на собствеността
    върху средствата за производство
    от частна на обществена.

    ОтговорИзтриване
  10. Аз съм държавен служител и коментарам че трябва да има справедливост в избора на новите предложения. Нови хора на хоризонта.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен4/12/21 17:00

    Ако до десетина дни няма правителство Джибко бибитков и сараите ще идват на бял кон заедно с нинова

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/12/21 19:09

      Остави ли се Рашков на вътрешните работи брой ги дошли !

      Изтриване
  12. Анонимен8/12/21 20:20

    za finmin ne stava, ama s edin slanchogled moje da stane bg katadjia v ada tepe, mirkovo, chelopech, panaguriste i da tegli na kantara bg zlatoto za export;)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.