24rodopi.com/Кърджали/Регион

Подарете надежда за Коледа - апелира областният управител на Кърджали Даниел Делчев на старта на едноименната кампания.

Приносът на кърджалийската общественост надхвърля 140 000 лева. Поредното издание на благотворителната кампания „ДА ПОДАРИМ НАДЕЖДА ЗА КОЛЕДА” е под патронажа на Областния управител на Кърджали и с любезното съдействие на Областния съвет на Български червен кръст – Кърджали, в ПОДКРЕПА НА ДЕЦА И МЛАДЕЖИ С ФИЗИЧЕСКИ УВРЕЖДАНИЯ И В НЕРАВНОСТОЙНО СОЦИАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ. 

„Стотици фирми, институции и граждани се включват в тази благородна инициатива, за да дадат кураж и надежда на болните деца и техните родители. За последните години приносът на кърджалийската общественост надхвърля 140 000 лв.

И тази година събраните средства ще бъдат дарени за деца с увреждания.

Кампанията ще стартира на 1 декември 2021 година и ще приключи на 14 януари 2022 година.

За да съхраним традицията и предвид епидемичната обстановка, призовавам гражданите, институциите и бизнеса да се включат в благотворителната кампания „ДА ПОДАРИМ НАДЕЖДА ЗА КОЛЕДА”.

Можете да помогнете чрез:

-Превод по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Областният съвет на БЧК-Кърджали

IBAN: BG38UNCR70001524580008

BIC: UNCRBGSF 

- Дарение в касичка на БЧК , намираща се в Секретариата на Областния Съвет на БЧК - Кърджали, ул. “Отец Паисий“ № 8;

- С дарителски лист в офиса на Областния Съвет на БЧК – Кърджали.

Благодаря Ви предварително за проявената загриженост, защото всяко дълго пътуване започва с една малка стъпка. Да я направим заедно!“, призовава областният управител Даниел Делчев.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/12/21 15:39

    Браво господин Делчев!Вие сте пример за кърджалийци!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/12/21 15:48

    "Честит рожден ден, ГЕРБ! Благодаря на всеки един от Вас, който помогна и продължава да помага проектът ни за 15 години да се утвърди в българската политика. За 15 години ГЕРБ реализира три правителства и 15 изборни победи!". Това написа в официалния си профил във фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

    "Днес, след година на чегъртане, преследване и натиск, редица от инструментите им вече се счупиха в нас, но ние издържахме!

    Няма тайна на успеха. Той е резултат от подготовка, здрава работа, търпение и учене от грешките.
    Не се страхувайте и не се поддавайте на заплахи, защото историята е доказала, че реваншизмът не помага, а пречи! На 15-ата година сме по-обединени от всякога и по-силни от хаоса!"

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.