24rodopi.com/Регион
Цял свят признава гърците за майстори в приготвянето на калмари. А в Керамоти – любима дестинация на нашенците, всеки казва, че №1 е Агапиос. Доайенът в ресторантьорския бизнес, кулинарният магьосник на курортното селище винаги постига съблазнителни резултати, независимо дали калмарите са печени, пържени, пълнени, задушени на бавен огън…
С 46-годишен стаж в кухнята Агапиос Текидис винаги има изненади дори за тънки познавачи на
гръцката кухня.
Като
калмар (само тубата е над 30 см) за четирима, който майстор Агапиос поднесе на клиенти в ресторант „Естер“
в Джебел.
Майсторът
на гръцката кухня, но от кухнята на „Естер“ – какво има да казва и показва
майстор Агапиос!? Четете и вижте в сряда в 24rodopi.com
🥇🏆🎁🎀🎂🍨🍹
ОтговорИзтриване