24rodopi.com/Регион

Цял свят признава гърците за майстори в приготвянето на калмари. А в Керамоти – любима дестинация на нашенците, всеки казва, че №1 е Агапиос. Доайенът в ресторантьорския бизнес, кулинарният магьосник на курортното селище винаги постига съблазнителни резултати, независимо дали калмарите са печени, пържени, пълнени, задушени на бавен огън…

С 46-годишен стаж в кухнята Агапиос Текидис винаги има изненади дори за тънки познавачи на гръцката кухня.

Като калмар (само тубата е над 30 см) за четирима, който майстор Агапиос поднесе на клиенти в ресторант „Естер“ в Джебел.

Майсторът на гръцката кухня, но от кухнята на „Естер“ – какво има да казва и показва майстор Агапиос!? Четете и вижте в сряда в 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.