24rodopi.com/Регион

Благотворителната кампания  „Да подарим надежда за Коледа”, която набира средства за болни деца и младежи, продължава. Тя е под патронажа на Областния управиел на Кърджали Даниел Делчев и с любезното съдействие на Български червен кръст, в подкрепа на деца и младежи с физически увреждания и в неравностойно социално положение.

Областният управител призова гражданите, институциите и бизнеса да се включат в кампанията, която ще приключи на 14 януари 2022 година.

Дарения могат да се правят чрез превод по банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Областният съвет на БЧК- Кърджали:

IBAN : BG38 UNCR 70001524580008

BIC: UNCR BGSF

Уникредит Булбанк.

Всеки, който желае да се включи, може да направи дарение и в касичка на БЧК, намираща се в Секретариата на Областния Съвет на Червения кръст в Кърджали, на ул.“Отец Паисий“ № 8, бл.1, както и с дарителски лист в офиса на Областния съвет на БЧК.

Даниел Делчев призовава училищата, които организират различни благотворителни базари и други прояви, да се присъединят към кампанията  „Да подарим  надежда за Коледа” и по този начин да дадат кураж и надежда на болните деца и техните родители.

„Дарената от Вас сума може да се ползва като данъчно облекчение - до 10% от печалбата за фирмите (чл.31, ал.1, т.10 от ЗКПО), до 5% от годишната данъчна основа за физическите лица (чл.22, ал.1, т.1, б.”и” от ЗДДФЛ).

Благодаря Ви предварително за проявената загриженост, защото всяко дълго пътуване започва с една малка стъпка. Да я направим заедно!“, отбелязва областният управител.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.