24rodopi.com/Политика

Ние от „Продължаваме промяната“ много харесваме Бойко Рашков и когато почнем разпределението, бихме го предложили за вътрешен министър. Бихме го предложили на нашите коалиционни партньори. Нашето предложение би бил той. Но това не означава, че ще бъде той. Това ще го решат нашите коалиционни партньори.

Това каза по „Евроком“ съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

„Много ми е хубаво, като няма какво да крия. С Никола Минчев (новият председател на парламента – б. р.) се познаваме от дълго време. Работили се по моя любим казус „Корал“. Един човек от сивия сектор беше завладял дюните. Това бе младият адвокат, който написа жалбата. Ние видяхме способен юрист и млад човек с каузи. Щом казахме ,че тръгваме с „Продължаваме промяната“, той застана до нас. Трябваше да напусне работата си, кантората. Той от самото нямало се впусна с идеята да е част от нашия екип. Всички се чувствахме, че направихме правилното решение.

Разговорите са конструктивни. Другите казаха, че имаме право да сложим наш представител, понеже сме най-голямата политическа сила. Снощи казахме, че това е нашето предложение. Той е с много висок професионален стаж, той е с много чисто минало. Няма компромати, скандали. Той е тук за каузата.

Самият Никола Минчев гласува въздържал се. Въобще не ме притеснява това, че ДПС са гласували за него. От тук нататък няма да има политически игрички и търговийки.  Който каквото иска да подкрепя. Надеждата ми е да събираме правилните хора. Не ме е страх от нечии гласове“, каза бъдещият министър-председател на България, цитиран и от "Фрог нюз".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/12/21 21:37

    В тоталитарните системи идеологията на режима, независимо от нейните конкретни характеристики, играе централна роля, превръщайки се в своеобразна светска (Ковид) религия.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/12/21 21:37

    Идеологиите са ключово средство за консолидиране на обществена подкрепа за системата, подменяйки реалността с фиктивна, но притежаваща вътрешна логика и консистентност, действителност. Те заменят традиционната концепция за законност с идеологическа оправданост (обществено здраве), произтичаща от абстрактни принципи (Конституция и човешките права не са точно това, което сте си мислели, че са)

    Индивидуалната свобода и основни граждански права също са ограничени в максимална степен (Зелен сертификат), като са заменени с обещание за бъдеща „свобода за всички“.

    Претенцията на тоталитаризма е, че гражданите са значими не като индивидуални личности, а като част от цялостната система, която подготвя бъдещия ред на обществото и държавата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/12/21 21:38

    Функцията на тоталитарната пропаганда е разпространението на идеологията в обществото и индоктринирането на отделните личности (ваксинирани/Ганя)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. БЕКИР4/12/21 22:06

      АБЕ ПАПАГАЛ СТИГА С ТИЯ КОПИПЕЙСТ,КАТО СИ НЯМАШ СВОЙ АКЪЛ, НЕ ПОЛЗВАЙ ЧУЖД. ТОЧНО КАТО ДЕПЕСАР СИ.

      Изтриване
  4. Анонимен3/12/21 21:46

    Петков! Махайте Кацаров! Според правилата на престъпника Кацаров, тестването е опция все пак да се учи в училище. А нататък вече какво ще става, не знам. Но има червени линии, отвъд които спираме с присъственото училище.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/12/21 21:47

    Излязоха първите „резултати“ от масовото тестване на деца от първи до четвърти клас в училищата – някогашните светилища на знанието и културата. И всички ги прочетохме. Всичко на всичко, пет здрави деца – от няколкостотин хиляди! – дадоха „положителен“. И людете сякаш си отдъхнаха. Дори тези, които следваше да разберат, че тези резултати бележат най-големия позор в историята на нашето образование. Защо ли? Защото всички деца бяха изтеглени от светилищата на знанието и културата поради… пандемия.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/12/21 21:48

    И „шоуто“ ще продължи да доказва колко опасни са децата и как, „в името на живота на народа“ – този същия, лъгания от запад до изток и от север до юг мой народ! – децата трябва да ходят на училище с тестове, тестове, тестове…

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/12/21 21:50

    Да видим сега, колко мастити политика ще влязат в затвора за откраднатите магистрални милиарди ... или пък как ще се потули темата по стар обичай, с някой друг изгорял бушон с условна или уволнение.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/12/21 21:50

    Продължаваме Кражбите 0:2 Продължаваме Промяната

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/12/21 22:09

      Мълчи бе кертик кююлийски.

      Изтриване
  9. Анонимен3/12/21 22:16

    Браво, пич!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/12/21 22:41

    Точно така!!!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/12/21 23:33

    СУПЕР, СМАЧКАТЕ ЛИ ОСТА НА МАФИЯТА-ГЕРБ И ДПС ИМАМЕ ШАНС ДА ЗАЖИВЕЕМ В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.