24rodopi.com/Политика

"Поведението на ДПС за мен е необяснимо. Слагат човека - символ на корупцията в България, на първия ред в парламента! По този начин те се прострелват всеки ден в крака! Как говорят за НАТО, за евроатлантически ценности след КТБ, "Магнитски" и "Пандора"? Каква зависимост е това?!", с тези риторични въпроси съоснователят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков коментира депутата от ДПС Делян Пеевски в предаването "ЕвроДикoff".

В парламента ДПС подкрепи кандидатурата на Никола Минчев за председател на 47-мото Народно събрание. "Ние предлагаме качествен и некорумпиран човек. Да го подкрепя, който иска. Така ще бъде занапред. Ще предлагаме само такива хора", каза Петков.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/12/21 05:26

    Господин Петков, трябва и в държавният сектор директорите да ги смените с нови лица.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен4/12/21 07:31

    Точно така! Ама парата кво не прави!






    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/12/21 09:08

    BRAVOOOOOOO...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен4/12/21 09:09

    Кириле, в депсе разчитаме на това, че избирателите ни са тъпи и неинформирани.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен4/12/21 09:30

    Кириле направете нещо бе човек!
    Българските пътища са в безобразно състояние. При управлението на ГЕРБ въведоха винетки. !2 години ги събират и някой ги изплюсква. Нито един километър път не е направен или ремонтиран с пари от винетки. Маркировката навсякъде е полуизтрита и нощно време невидима. АПИ и МРРБ просто си раздават едни пари а хора загиват по нашите пътища защото никой от гореспоменатите институции не си върши работата.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен4/12/21 15:19

    Крумовград Токачка пътя е в окаяно състояние г-н Петков

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/12/21 16:57

    Надявам се и в Кърджали ,директори на държавни институции , учреждения ,началници, понеже всички са корумпирани да бъдат подменени, те са калинки назначени от ГЕРБ това го знае всеки ,след като ,ако не си бил един от тях досега,не назначаваха млади ,можещи, интилигентни ,честни специалисти , назначаваха все техни хора къде ли не , откриваха работни места за техните протежета ,не избираха подходящия специалист за свободната позиция, което се отнася и за ДПС особено в Кърджали !

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен4/12/21 17:18

    DPS tozi pat izlaga ne samo turcite no i Turkey, nali MIT pisheha dokladi kak Peevski finansira kyurdski teroristi, sega beshe izbran za deputat s glasovete na budala madjirite ot Turkey.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен4/12/21 19:33

    ДПС е мафиотска организация от самото начало.
    Кадърните и образованите бяха принудени да напуснат България и да търсят препитание в Западна Европа благодарение на ДПС.
    На началнически постове бяха назначавани все техни хора.
    ГЕРБ е от същия дол дренки.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/12/21 16:07

      А тези от твоята партия ли назначават, нали...

      Изтриване
  10. Анонимен5/12/21 13:59

    Само ДПС. Ли са мафиоти. Само ПЕЕВСКИ ли е виновен за това фередже на България? Питам? Някой да ми отговори. Само тези ли(ДПС. ПЕЕВСКИ)???

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/12/21 22:38

      Не, но той е олицетворение на булгар мафията. Трябва да се махне от парламента и политиката

      Изтриване
  11. Анонимен5/12/21 16:09

    100 проверки има Пеевски, а Петков на първата го сгащиха. Ще бъде съден, но знаем че с наши пари ще плати

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.