24rodopi.com/Спорт

Очаквано „Арда 1924“ победи у дома „закотвения“ на последното място във временното класиране в Efbet лига „Царско село“.

Мачът от 18-ия кръг, в който новият треньор на „Сините от Кърджали“ Славко Матич записа първа победа, се игра на „Арена „Арда“.

В 21-ата минута Давид Кики даде голов пас на Спас Делев и той не пропусна – 1:0.

С гол от дузпа в 45-ата минута Иван Коконов оформи крайното 2:0 и донесе три важни точки за заемащия 9-ото място в групата „Арда 1924“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/12/21 20:19

    Само със Спас Делев няма да стане. Трябват ни 3-4 добри футболисти.Като Мартинов. Лозев. Дано останем в групата.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/12/21 21:14

    “Очаквано да победи”? Няма такова нещо, трябва да си на макс всеки мач и ако не си, оставаш под чертатата.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/12/21 21:16

    Господа ръководители на нашия любим отбор,моля ви осъзнайте се вече и намалете цените на билетите, защото плащаме най скъпо в цяла България. Не виждате ли колко човека останахме на стадиона.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/12/21 22:05

    Да вземе да се избръснеш.

    ОтговорИзтриване
  5. Браво преди над 32 години си имахме с номер 11 Альоша Байрактаров Сега си имаме с номер 9 Спас Делев Браво.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/12/21 07:40

    По-интересно е какво се случва с отбора през пролетта,или идва отново Рамо с кремвиршите и лютеницата и участие в областната група?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.