24rodopi.com/Спорт

„Всеки мач за нас е важен. Резултатите са важни за треньора и той е отговорен за всичко. За мен, откакто съм тук, а вече минаха няколко мача, най-важното е да направим отбор-добър колектив, който да върви нагоре и мисля, че успяхме. Момчетата имат енергия, говорим на един език, има голямо уважение от двете страни. Разбира се има още неща, върху които трябва да работим, но за това кратко време мисля, че сменихме цялото ДНК на тима“, обяви треньорът на „Арда 1924“ Славко Матич преди срещата с „Локомотив“ София, която ще се играе на 11 декември в столицата. 

Според Славко Матич, важно е да се минимизират грешките на терена.

„Когато един отбор расте, не може без грешки. Колкото по-малко грешки има, толкова по-добре. Искаме повече точни подавания, да печелим единоборства. Важно е да подмладяваме състава. Сега ще сложим в групата и Атанасов, познавате го от юношеския отбор. Имаме и Алтън Якуб, които ще идват с нас на подготовка“, добави старши той.

„Новият треньор помогна доста, всеки тренира на максимум  и накрая той избира кой да влезе в игра. Като всеки треньор, той има своя философия за играта. Иска да има повече притежание на топката и мисля, че всеки един мач се подобряваме“, добави една от младите надежди на тима Илия Юруков.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/12/21 16:46

    Включването на юноши е добре,но има нужда от качество особено в средата на терена,където се отвори голяма празнина след напускането на Е.Мартинов.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен13/12/21 06:43

      Прав си ,след напускането на Мартинов халфовата линия ни е много,много слаба а там като куца няма да върви играта. А особено този мач тях ги нямаше и позволяваха постояна преса от Локото . Т.е защититата и вратаря нямаха изобщо подкрепа, по същия начин топка не можеше да стигне до офанзивните играчи. Халфовете провалиха мача. Новото момче много го харесвам, но не и в този мач не му беше ден, Юруков...незнам идващите от Левски един не е за Арда.

      Изтриване
  2. Анонимен9/12/21 16:49

    А какво става с Радо Узунов? Да не го продадохте? Много хляб има в това момче.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/12/21 18:11

    Категорично Да за Матич, ако отборът му победи Локомотив в София и в Кърджали дишаме вече по-спокойно.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/12/21 20:53

    Финансова криза идва в отбора..
    Отворете някаква сметка и да се вижда всичко..Кой колкото има от сърце ще даде..
    5000души от по 20лв са 100000хиляди на месец..Ако искаме Арда да съществува..

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/12/21 23:21

    Радо играе страхотно, гледал съм го няколко пъти при юношите!
    Ако се чудите много, ще го вземе друг отбор.Пускайте го да играе, имаме нужда и от наши таланти!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен10/12/21 08:32

    Не връщайте като в големите отбори на вратарчето,че после да няма яндъм

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен10/12/21 09:12

    A какво стана с Окан Топчу

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За последно беше в Крумовград на проби но не се получи.

      Изтриване
  8. Анонимен13/12/21 10:25

    добро момче беше мъжки играеше

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.