24rodopi.com/Спорт

„Да си истински фен означава да се придържаш към своето верую и кредо. Да следваш отбора си във върховете и в паденията, в победите и загубите, в добрите и лошите моменти“, посочва в своя позиция футболните фенове на „Арда 1924“

 

ПОЗИЦИЯ

От Футболен Фен Клуб Арда Кърджали

В тези трудни времена за най-младия футболен клуб в Ефбет Лига – „Арда“ Кърджали, бихме искали да заявим най-отговорно, че заставаме зад всички футболисти- професионалисти на ПФК „Арда“-Кърджали.

Благодарим на тези, които вече напуснаха отбора и на тези, които останаха да се борят за каузата наречена „Арда“.

Дълбока признателност изразяваме към Елин Топузаков. Той бе човека, който постави основите на отбора във „В“ футболна група и от аматьори ни изведе в редиците на професионалните отбори.

Благодарим на Николай Киров, под чието ръководство отборът на „Арда“ спечели баража за участие в Лигата на конференциите и заедно с нашите футболисти записаха нови страници в най-новата футболна история на клуба.

Не на последно място изказваме благодарности и към Стамен Белчев. Той пое Арда през 2018 година и като старши треньор водеше нашите момчета по пътя на успеха, когато те спечелиха промоция за елита. През декември месец 2021 година той се завърна отново у дома - на „Арена Арда“ и вярваме, че той ще ни класира за европейските клубни турнири.

Община Кърджали също винаги ни е помагала, както на нас, така и на ПФК „Арда“. Благодарим за разбирането и подкрепата на д-р инж. Хасан Азис, кмет на Кърджали.

Скъпи приятели,

Mожем да Ви уверим, че ние – Футболен Фен Клуб „Арда“-Кърджали няма да изневерим на своите принципи и ще подкрепяме отбора независимо къде и с кого играят, и в коя група са. Има много още за какво да играем и да се борим.

Да си истински фен означава да се придържаш към своето верую и кредо. Да следваш отбора си във върховете и в паденията, в победите и загубите, в добрите и лошите моменти, в перфектните игри или не дотам добрата кондиция на играчите. Ние ще продължим да развяваме гордо знамето на отбора, да крещим от радост, когато побеждаваме или да плачем и изразяваме гняв, когато загубим. Истинските фенове са страстни.

Нашите сърца са тук и бият за всеки играч и гол на „Арда“.

САМО АРДА!

Бейтула Кумит,

Председател на Футболен Фен Клуб „Арда“ Кърджали

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/1/22 09:20

    Кои фенове ....като гледам с тези приятелю-роднински-мениджърски действия нямам много надежди да крачим напред

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/1/22 09:34

    Гладна кокошка просо сънува ще видите Европа през крив макарон

    ОтговорИзтриване
  3. Аз лично очаквам повече фенове на стадиона в Кърджали.Вижте какво става в Крумовград, на всеки мач има по 1200-1300 човека.

    ОтговорИзтриване
  4. СУПЕР СИ БЕЙТО СУПЕР БРАВО САМО АРДА

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/1/22 13:14

    Бейто тва ти ли го писа ба?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/1/22 15:38

    Стамен Белчев е силно надценен треньор,нивото му е средата на Б група.Голям успех в създалата се ситуация около клуба ще бъде оставането на Арда в групата.

    ОтговорИзтриване
  7. Като гледам коментарите си мисля , че в Кърджали има бая прости хора, които не заслужават да гледат футбол от Първа лига.Абе селяндури не се хабете да пишете тъпи коментари против Арда ами си ги стискайте 10-те лева за бира, вместо за билет за мача.Тъпаците, ако Арда изпадне, няма и за какво да злобеете.Само Арда!!!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен20/1/22 10:46

    15:38 tay li be nivomercho, ti sigurno I takovata si si meril :) koy vkara Arda v A grupa. Gospodin Belchev e umen chovek, lichi si ot fizionomiqta na, choveka. Samo trqbva malko po smelo da riskuva, a za tova trqbva tatkika i praktika. Rabota rabota i pak rabota. Samo Arda

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен20/1/22 17:53

      Абе хубаво ме разсмя, умнико. Бил умен ,личало му. Тук е щото не го искат никъде, избяга с триста от Арда. Да не говорим че кано тактик е нула. В ефбет сме заради Осман и останалите койти бяха в Арда

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.