24rodopi.com/Политика/Коментари

 

Възможно ли е Бойко Борисов да ръководи ГЕРБ далеч не само от парламентарната зала, но и от активния политически живот. Далеч от прожекторите, Фейсбук и „мисирките“.

Да стане нещо като Доганът на ГЕРБ!?

Напълно възможно е, ако премине успешно генералната репетиция, която върви в момента. Ако тестът му даде добри резултати, но след безпристрастен прочит на плюсовете и минусите. Ако направи няколко стъпки, като най-важната е: Да се освободи от страха, че ако не е формален лидер на политическа сила, може да му се случат неприятни изненади!

Второ, да анализира детайлно дали въобще е приложима за типичните български партии схемата „почетното председателство на Доган в ДПС“.

Третото е „вързано“ за второто и задължава Борисов да за.бе футбола и тениса и на дърти години да се опита да стане добър на политически шахмат, т. е. да вижда с ходове напред.

Четвърто и пето са… Всъщност, тук казваме „стоп“, за да не звучим като лектори на семинар за докосващи свободата за изява активисти на ГЕРБ.

Но 12-ата вметка заслужава живот. А тя гласи: Доган и Борисов – прилики и разлики, ДПС и ГЕРБ – прилики и разлики.

 

*

Ахмед Доган говори веднъж в годината, около Коледа, после цяла година всички говорят за Доган. Бойко Борисов говореше през ден, през два в последната година, а в края й никой нищо не помнеше от казаното от лидера на ГЕРБ.

 

Ако Доган наистина напусне политиката, ДПС ще умре! Ако Бойко Борисов се оттегли, ГЕРБ може да стане и по-желана партия – и от избирателите, и от другите играчи на политическата сцена.

 

На това място може би трябва да напишем „Следва продължение“. И трябва да си го напише самият Бойко Борисов, а не да върти самодоволно „геврека“ на ГЕРБ с несъстоятелното, коeто ражда само насмешка: „При мен цената на тока беше ниска“.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/1/22 09:09

    Старата партия на Доган и ДС Герб ще се разпадне и ще идва новата им партия на власт с над 50% на следващите избори

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/1/22 13:04

      Togava shte dobruvame naiadeni sa ne da hranim novi gladni i taka tri pokolenia

      Изтриване
  2. Анонимен21/1/22 10:28

    Е това само Бай Ставри може да каже

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен21/1/22 10:51

    Аман от политически трупове в мавзолеите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/1/22 15:01

    Да ръководи партията от ЦСЗ...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/1/22 16:14

    Всички са маймуни играят в един цирк

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен21/1/22 17:15

    Дърти мошеници

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен21/1/22 20:48

    Рано си правите сметките без кръчмаря - Бойко

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен22/1/22 18:51

    Г-н Рашков ,не се заканвайте само , и действайте.Този до Доган е кандидат номер едно за раираната пижамка.

    ОтговорИзтриване
  9. Алууууууууу ДПС е Свещена партия,тя,е в нас,в нашите сърца...Токсичните партииии идват и си заминават на бунището..но ДПС ще си остане завинаги на политическата карта на България и на Европата...да живеете бат Доган и ДПС

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.